PROGNOZA METEO. Vreme rece în următoarele zile, precipitaţii mixte, ninsori, polei şi ceaţă dimineaţa

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme în general închisă şi rece în următoarele zile. În Bucureşti temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -5...-3 grade.

RomaniaTV.net
17 dec. 2018, 15:50
PROGNOZA METEO. Vreme rece în următoarele zile, precipitaţii mixte, ninsori, polei şi ceaţă dimineaţa

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitații, în toate regiunile. Acestea vor fi – mixte în estul și sud-estul Munteniei, iar la începutul intervalului, posibil și în Transilvania, mai ales ploi în Dobrogea și predominant sub formă de ninsoare în restul teritoriului. Pe arii restrânse se va depune polei sau se va forma ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și în Bărăgan. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 2 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros și temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general închisă și rece. Local, îndeosebi în regiunile centrale, sudice și de răsărit, precum și la munte, se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ninsoare, iar în Dobrogea, acestea vor fi și sub formă de lapoviță și ploaie. Izolat vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade in nordul Moldovei si 3 grade in sudul litoralului, iar cele minime între -11 și -2 grade.

VREAMEA ÎN BUCUREŞTI va fi rece și se va menține închisă. Trecător va ninge slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -5…-3 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține rece, geroasă noaptea local în Moldova și în estul Transilvaniei. Cerul va avea înnorări și izolat vor mai fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, în regiunile sudice, estice și centrale. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul țării, iar din a doua parte a intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade izolat in Moldova și cel mult 2 grade in vestul Olteniei, iar cele minime între -13 și -1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -16 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în continuare rece. Cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad, iar cea minimă de -6…-4 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Deși temperatura aerului va fi în creștere față de ziua precedentă, vremea va continua să fie rece, cu precădere în regiunile sudice, estice și centrale. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasă și, mai ales dimineața și noaptea, pe arii relativ restrânse ceață și chiciură. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar spre sfârșitul intervalului în vest și nord-vest izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele montane, iar în primele ore și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade izolat in Transilvania și 5 pe litoral grade, iar cele minime, în general, între -11 și 0 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei, unde va fi ger

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va menține rece. Va fi nebulozitate joasă și, mai ales dimineața și noaptea, ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-6 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. Local în vest și nord-vest vor predomina ploile, în nord-est și centru vor fi mai ales ninsori, iar în rest, izolat, precipitații mixte. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și la munte. Temperatura aerului, în creștere față de intervalul precedent în majoritatea zonelor, va avea maxime între -3 și 7 grade și minime, în general, între -4 și 0 grade. Vor mai fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general închisă, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade.

DE SAMBATA PANA LUNI Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii decembrie. Temporar vor fi precipitații.