PROGNOZA METEO: Sfârşitul de lună iulie vine cu vreme neobişnuit de ploioasă

PROGNOZA METEO. Vremea va fi neobişnuit de ploioasă pentru această perioadă, însă singurul avantaj este reprezentat de temperaturile mai răcoroase pentru sfârşit de lună iulie.

RomaniaTV.net
26 iul. 2018, 11:25
PROGNOZA METEO: Sfârşitul de lună iulie vine cu vreme neobişnuit de ploioasă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea se va menține în general instabilă. Înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în Moldova și Muntenia, precum și în zonele de munte. Izolat cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse îndeosebi la începutul nopții. Temperaturile minime se vor încadra între 13 și 22 de grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general instabilă. În Moldova, sudul și estul Transilvaniei, local în Dobrogea și Muntenia, precum și în zonele de munte, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat 40…50 l/mp. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse, îndeosebi după-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade izolat in Moldova și 32 de grade in Maramures, iar cele minime se vor situa între 14 și 23 de grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și rafale de vant. Probabilitatea pentru aceste fenomene va fi mai ridicată spre seară și în cursul nopții. Temperatura maximă va fi în jurul a 27 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în general instabilă. În toate zonele de munte, în Moldova, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Muntenia, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse îndeosebi după-amiaza și seara. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 14 și 23 de grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi spre seară și noaptea, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării. Pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice, centrale și estice, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 14 și 22 de grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și seara se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în continuare instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul, centrul și estul țării, precum și în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Local și temporar vor fi averse și descărcări electrice.