PROGNOZA METEO. Frig pătrunzător şi ploi slabe în următoarele zile

Vremea ne va arăta din ce în ce mai mult că ne apropiem de începutul iernii, temperaturile fiind aşteptate să scadă şi până la 0 grade. Ploi vor mai exista, fără a mai crea mari probleme, fiind slab cantitativ, însă vântul va bate cu putere.

26 oct. 2017, 12:16
PROGNOZA METEO. Frig pătrunzător şi ploi slabe în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va avea înnorări în nordul și centrul țării și va ploua slab în Maramureș și pe arii mai restrânse în Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar mai ales spre dimineață în sud și sud-est se va forma ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în zona montană înaltă. Temperaturile minime, în creștere ușoară față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse între 3 și 11 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, dar mai ales în a doua parte a nopții cresc sansele de apariție a ceții sau a nebulozității de tip stratiform. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

Citeşte şi Directorul ANM, prognoza iernii: Ne aşteaptă o iarnă grea, cu temperaturi de sub -30 de grade. Primele ninsori, în noiembrie

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi mai mult noros și va ploua, în general slab cantitativ, cu precădere în a doua parte a zilei și la începutul nopții. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar înnorări și local ploi se vor semnala noaptea, când în zona montană înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, unde vor fi rafale și de peste 70…80 km/h, dar temporar, la cote mai scăzute și în regiunile sud-vestice și centrale. Temperatura aerului va fi în creștere în sud și sud-est, astfel maximele se vor încadra între 12 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vestul Olteniei, iar minimele între 3 și 11 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat începând de seara și mai ales în a doua parte a nopții va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Citeşte şi Urmează o iarnă cu anomalii climatice. Efectele ruperii mai devreme decât de obicei a vortexului polar

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii octombrie. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua slab, local în regiunile intracarpatice, iar în prima parte a zilei și în cele sud-estice și pe arii restrânse în restul țării. În zona montană, la înălțimi mai mari de 1500 m, treptat, noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul și sud-vestul teritoriului, precum și la munte, unde în a doua parte a intervalului, cu precădere pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7..8 grade in estul Transilvaniei și 16 grade in sudul Oltenieie, iar cele minime între 1 și 8 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va răci ușor față de ziua precedentă, dar valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și la începutul zilei mai este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit la această dată în vestul, centrul și nordul țării, unde vor fi înnorări și pe arii relativ extinse ploi, mai intense pe timpul zilei. În restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale, cerul va fi temporar noros și local va ploua slab, mai ales în Oltenia și Muntenia. În zona montană, treptat, vor predomina ninsorile. Vântul va prezenta intensificări în toate regiunile, cu viteze mai mari în cele intracarpatice, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maximele se vor situa între 5…6 grade în depresiuni și 16…17 grade în Lunca Dunării, iar cele minimele între 0 și 9 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări îndeosebi seara și noaptea, când temporar va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări după-amiaza și în cursul nopții. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această dată, maxima va fi de 14…15 grade, iar minima de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi rece la începutul săptămânii. Cerul va fi temporar noros și îndeosebi ziua vor fi precipitații slabe, mixte în Maramureș și Transilvania, ploi pe arii restrânse în restul zonelor și ninsori la munte. Vântul va continua să prezintă intensificări în toate regiunile și să sufle tare în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime în general între -4 și 4 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va avea înnorări trecătoare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va continua să aibă intensificări, cu viteze mai mari pe timpul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI. Vremea se va menține rece, mai ales în cursul dimineților. Temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, cu precădere în a doua parte a intervalului.