PROGNOZA METEO ÎN URMĂTOARELE ZILE. Apar ninsorile şi frigul se inteţeşte

PROGNOZA METEO. Zilele de iarnă cu vreme ca de primăvară trebuie să fie uitate, mai ales că în următoarele zile regimul termic devine scăzut, iar precipitaţiile vor cădea sub formă de ploaie, burniţă şi chiar ninsori.

10 ian. 2018, 14:53
PROGNOZA METEO ÎN URMĂTOARELE ZILE. Apar ninsorile şi frigul se inteţeşte

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vor fi înnorări în majoritatea zonelor, însă doar pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie sau burniţă în zonele joase de relief şi mixte la munte, unde vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar temporar şi la cote mai reduse şi în sudul Banatului şi pe litoral. Se vor înregistra temperaturi cu mult peste cele normale la această dată, iar minimele vor fi cuprinse între -4 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros şi trecător vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă, mult mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Când vor veni ninsorile în Bucureşti

PROGNOZA METEO. Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice celei de a doua decade a lunii ianuarie; maximele se vor încadra între 2 şi 9 grade, iar minimele între -3 şi 5 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala mai ales ploi în regiunile sudice şi pe arii restrânse în restul teritoriului. La munte local vor fi precipitaţii mixte în prima parte a zilei, când vor fi condiţii de polei, apoi mai ales ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-estul, estul ţării şi în zona montană.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine închisă, iar valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale în această perioadă din an. Trecător va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor scădea uşor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros şi local vor fi precipitaţii slabe, mai ales în regiunile sudice, predominant sub formă de ploaie în prima parte a zilei, apoi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vor fi condiţii de polei. La munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales noaptea în sud, în sud-est şi în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade, iar cele minime între -7 şi 3 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va răci. Cerul va fi noros şi trecător vor fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ploaie în prima parte a intervalului şi fulguieli în cea de a doua. Vântul va prezenta intensificări temporare mai ales noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -1…0 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci în toată ţara, chiar accentuat în centru şi nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 6 grade, iar cele minime între -12 şi -2 grade. Cerul va fi mai mult noros ziua în regiunile extracarpatice şi va prezenta înnorări temporare în restul timpului şi al teritoriului. Se vor semnala precipitaţii pe arii restrânse, predominant sub formă de ninsoare în sud, est şi centru şi mai ales ploi în rest. La munte va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în jumătatea sudică a ţării si în zonele montane, cu viteze mai mari în masivele sud-vestice spulberând trecător zăpada.

Citeşte şi PROGNOZA METEO 2018. Şefa ANM lansează un avertisment: „Nu exclud posibilitatea sa fie un an al extremelor meteorologice”

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va continua să se răcească faţă de intervalul anterior, astfel că maxima termică va fi de 0…1 grad, iar minima de -5…-4 grade. Cerul va fi noros ziua, dar se va degaja treptat pe parcursul nopţii, iar condiţiile pentru precipitaţii slabe vor fi reduse. Vântul va avea intensificãri.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va continua să se răcească, astfel încât va deveni uşor mai rece în regiunile extracarpatice şi în general normală termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi vestul ţării, unde cu totul izolat se pot semnala fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în masivele sud-vestice şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 3 grade, iar cele minime între -15 şi -5 grade.

PROGNOZA METEO LUNI – MIERCURI. Primele două zile se vor menţine cu valori termice scăzute, comparabile cu cele din intervalul anterior. În ultima zi de prognoză vremea se va încălzi uşor şi va creşte probabilitatea apariţiei precipitaţiilor.