PROGNOZA METEO. Când vor veni ninsorile în Bucureşti

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va intra într-un proces de răcire în următoarele zile, ajungând la maxime de 0 grade în data de 14 ianuarie. După această perioadă se va încălzi ușor și se vor atinge maxime în medie de 5...6 grade, în Muntenia. Temperaturile minime vor marca o nouă scădere accentuată din 12 până în 15 ianuarie, când vor coborî în medie la -6 grade, ulterior se întrevede o creștere la valori în jur de 0 grade în 18 ianuarie. Precipitaţiile se vor semnala pe arii mai extinse în intervalul 10 – 13 ianuarie și din nou în 16 – 21 ianuarie.

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 11:42
PROGNOZA METEO. Când vor veni ninsorile în Bucureşti

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea se va menţine închisă, iar valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale în această perioadă din an. Trecător va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã de 2…3 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Vremea se răceşte semnificativ şi temperaturile scad până la -10 grade Celsius

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va răci. Cerul va fi noros şi trecător vor fi precipitaţii slabe predominant sub formã de ploaie în prima parte a intervalului şi fulguieli în cea de a doua. Vântul va prezenta intensificări temporare mai ales noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimã va fi de -1…0 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va continua să se răcească faţă de intervalul anterior, astfel că maxima termică va fi de 0…1 grad, iar minima de -5…-4 grade. Cerul va fi noros ziua, dar se va degaja treptat pe parcursul nopţii, iar condiţiile pentru precipitaţii slabe vor fi reduse. Vântul va avea intensificări.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va continua să se răcească, astfel încât va deveni uşor mai rece în regiunile extracarpatice şi în general normală termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în sudul şi vestul ţãrii, unde cu totul izolat se pot semnala fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în masivele sud-vestice şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 3 grade, iar cele minime între -15 şi -5 grade.

PROGNOZA METEO LUNI – MIERCURI. Primele două zile se vor menţine cu valori termice scăzute, comparabile cu cele din intervalul anterior. În ultima zi de prognoză vremea se va încălzi uşor şi va creşte probabilitatea apariţiei precipitaţiilor.