PROGNOZA METEO. Vremea instabilă în următoarele zile. Sunt aşteptate ploi, vijelii şi grindină

PROGNOZA METEO. În următoarele zile, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină, în zonele montane și submontane, local în sud, centru și est și pe arii restrânse în rest.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 20:01
PROGNOZA METEO. Vremea instabilă în următoarele zile. Sunt aşteptate ploi, vijelii şi grindină

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice local în centrul, estul și sud-estul țării, cu precădere în zonele de deal și munte aferente și doar izolat în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, dar probabilitatea pentru averse va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină, în zonele montane și submontane, local în sud, centru și est și pe arii restrânse în rest. Ploile vor avea mai ales caracter torențial și îndeosebi în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 30…50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 33 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări cel mai probabil dimineața și din nou spre seară, însă condițiile de averse și descărcări electrice vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină local în sud-vest și centru, precum și în zonele montane și submontane și pe suprafețe mici în restul teritoriului. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar pe arii restrânse, îndeosebi în intervale scurte de timp, se vor înregistra cantități de apă însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Cerul va fi variabil cu unele înnorări, dar probabilitatea pentru averse va fi scăzută. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…32 de grade, iar cea minimă de 17…20 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA În jumătatea de nord-vest a țării vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate. În restul teritoriului,cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, mai ales seara și noaptea, cu o probabilitate mai mare în sud-vest. Temperaturile maxime, mai scăzute față de ziua anterioară în vest și nord-vest, se vor încadra la nivel național între 23 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și noaptea când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi 31…32 de grade, iar minimă de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA În regiunile nordice și centrale, în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în vest și sud-vest, îndeosebi ziua, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala izolat, după-amiaza și seara. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, însă probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

DE LUNI PANA MIERCURI Vremea se va încălzi treptat, astfel încât va deveni local călduroasă și izolat caniculară în Câmpia Română. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi doar pe suprafețe mici.

Citeşte şi ATENŢIONARE METEO. COD GALBEN de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. HARTA zonelor vizate