PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte din nou săptămâna aceasta

Vremea se îndreaptă în zilele care urmează, anunţă meteorologii. Ploile vor înceta, iar temperaturile vor continua să crească

03 iul. 2017, 15:32
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte din nou săptămâna aceasta

PROGNOZA METEO LA NOAPTE

VREMEA ÎN ŢARĂ În jumătatea de sud-est a țării, cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului în Muntenia, Dobrogea, local în Moldova și pe arii mai restrânse în Oltenia și Transilvania. Izolat cantitățile de apă vor mai depăși 35…40 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar vântul slab până la moderat. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 10 și 17 grade.

VREMEA BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros și vor fi averse, posibil moderate cantitativ și însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

PROGNOZA METEO MARTI

VREMEA ÎN ŢARĂ Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor, iar valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales la începutul zilei în sud și in sud-est țării, unde numai pe arii restrânse, va mai ploua, în general slab cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 grade in estul Transilvaniei și 29 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

VREMEA BUCUREŞTI Vremea se va încălzi și se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei când vor mai fi condiții ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar minimă de 13…16 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN VREMEA ŢARĂ Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor în cea mai mare parte a țării, astfel încât valorile termice se vor apropia de normele perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza la munte, unde numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, iar noaptea în nord-vestul și nordul țării, unde pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în nord și in centru țării și 30…31 de grade în sud-vest și vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20…21 de grade în nordul litoralului și în Dealurile de Vest.

VREMEA BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO JOI

VREMEA ÎN ŢARĂ În vestul și sudul țării, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor, devenind local călduroasă în orele amiezii. În aceste regiuni, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată. În restul teritoriului, vremea va fi în general instabilă și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi căderi de grindină și cantități de apă însemnate.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat și vestul Olteniei, iar cele minime între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.

VREMEA BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească ușor, devenind călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

VREMEA ÎN ŢARĂ Vremea va fi în general frumoasă, iar în vestul și sud-vestul țării, va fi călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zonele de deal și de munte, iar noaptea și în jumătatea nordică a țării, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 34 de grade, iar cele minime între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…22 de grade în Dealurile de Vest.

VREMEA BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO WEEKEND DE SAMBATA PANA LUNI Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Probabilitatea de averse și descărcări electrice va fi mai ridicată la începutul intervalului, în nordul, centrul și estul țării, precum și la munte.