PROGNOZA METEO. Se anunţă vreme frumoasă în WEEKEND

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi și va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 13:40
PROGNOZA METEO. Se anunţă vreme frumoasă în WEEKEND

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, iar înnorări și averse se vor semnala doar pe arii restrânse în extremitatea de sud-est a țării. Vântul va avea local și temporar intensificări la munte, dar la cote mai reduse și pe litoral. Temperaturile minime se vor situa în general între 7 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va încălzi și va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, în special în Carpații Orientali și în nordul Moldovei, unde izolat se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în depresiuni și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 10 și 19 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…17 grade.

PROGNOZA METEO DUMNICA. Vremea se va menține în general frumoasă și va deveni călduroasă în vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține predominant frumoasă și va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sulfa slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor fiind călduroasă în orele amiezii în sudul și estul țării și pe suprafețe restrânse în vest și centru. Cerul mai mult senin ziua în majoritatea regiunilor, va avea înnorări temporar accentuate în a doua parte a intervalului în cele nord-vestice, nordice și centrale precum și în zona Carpaților Orientali, unde pe arii în general restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă înregistrate în intervale scurte de timp sau prin acumulare pot fi mai însemante. Vântul va sulfa slab și moderat, cu intensificări temporare noaptea local în regiunile estice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 33 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor, în orele amiezii devenind călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minima de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara în zona montană și în centrul țării unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua local în regiunile estice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 33 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general frumoasă, dar se va răci ușor față de intervalul anterior, urmând a se înregistra temperaturi în jurul celor normale datei. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

DE MIERCURI PANA VINERI Vremea se va încălzi ușor și treptat, devenind caldă, local călduroasă în orele amiezii în regiunile extracarpatice. Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi scăzută.

Citeşte şi PROGNOZA METEO LUNARĂ. Se anunţă o toamnă călduroasă până pe 5 octombrie