PROGNOZĂ METEO. Vremea se mai încălzeşte, dar vin ploile

PROGNOZĂ METEO. Vremea se va mai încălzi în perioada următoare, dar precipitaţiile îşi vor face simţită prezenţa.

RomaniaTV.net
06 dec. 2019, 13:10
PROGNOZĂ METEO. Vremea se mai încălzeşte, dar vin ploile

PROGNOZĂ METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate față de mediile multianuale, dar în continuare în orele dimineții vremea se va menține rece. Cerul va prezenta înnorări în majoritatea regiunilor și pe arii restrânse în cele vestice, centrale și sudice și izolat în rest va ploua slab, iar mai ales în cursul nopții, cu precădere în Transilvania, trecător va fi și lapoviță sau fulguială. În zona montană vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari ninsori, în a doua parte a intervalului. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime, mai ridicate față de noaptea precedentă, vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea pe suprafețe mici va fi ceață, izolat persistentă și pe parcursul zilei.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice diurne vor fi apropiate de normalul perioadei, dar în continuare dimineața vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă, mai ridicată față de noaptea precedentă, va fi de -1…0 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZĂ METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări temporare și pe arii restrânse vor fi precipitații, predominant sub formă de ploaie, cu precădere în regiunile nord-vestice și centrale, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 5 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

PROGNOZĂ METEO LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul și nord-vestul țării, unde pe arii restrânse va ploua. Pe crestele montane vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât cea specifică datei, va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZĂ METEO MARŢI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice vor scădea ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, mai ales ploi. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 10 grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

LA BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în ușoară scădere față de ziua precedentă, va fi de 8…9 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZĂ METEO. Tendinţa evoluţiei vremii de MIERCURI până SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor menține peste cele specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice se vor menține peste cele specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată.

 


loading...