PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă radical, vom avea iar 33 de grade la final de săptămână

PROGNOZA METEO. Un val de aer tropical pune stăpânire pe România. La final de săptămână, meteorologii anunţă că mercurul din termometre va urca până la 33 de grade Celsius. 

RomaniaTV.net
03 oct. 2020, 09:55
PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă radical, vom avea iar 33 de grade la final de săptămână

PROGNOZA METEO DUMINICA

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu precădere în sudul, estul și centrul țării. În vestul, nordul și, parțial, centrul țării, vor fi înnorări temporar accentuate și, local, averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar cu totul izolat. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local și temporar și în restul teritoriului. Temperaturile maxime
se vor încadra între 21 de grade pe litoral și 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi

BUCUREȘTI
Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ȚARĂ
Vremea se va menține deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în vestul, sud-vestul, centrul și nordul teritoriului, unde vor fi averse și descărcări electrice. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe arii restrânse. Izolat, se va semnala grindină și cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local și temporar și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral și 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

 

PROGNOZA METEO MARTI

ÎN ȚARĂ
Vremea se va răcori în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, unde va deveni apropiată de normal sub aspect termic, dar vor fi înnorări accentuate, averse și descărcări electrice. În sud-est vremea se va menține deosebit de caldă, iar manifestări ale instabilității atmosferice se vor semnala local, mai ales după-amiaza și noaptea. Izolat, se va semnala grindină și cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va mai avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar ziua și în regiunile estice și sudice, iar în restul teritoriului va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest și 30 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 18 grade.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în continuare deosebit de caldă, deși cerul va avea înnorări și, temporar, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

 

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi normală termic în vestul, centrul și nordul țării și ușor mai caldă decât în mod bișnuit la această dată în sud și sud-est. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în majoritatea regiunilor. Cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud-estul extrem. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 18 grade.

BUCUREȘTI
Deși valorile termice vor fi în scădere, vremea va rămâne ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.


loading...