PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi. Când vom scăpa de ploi

Publicat: Marţi, 10 Iulie 2018 17:45 // Actualizat: Marţi, 10 Iulie 2018 17:45 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi, dar nu vom scăpa de instabilitatea atmosferică.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi, în majoritatea regiunilor. În vestul, nord-vestul și nordul țării, zonele montane și submontane și pe arii restrânse în centru, cu precădere în cursul zilei, vor fi înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici, mai ales în zona Munților Apuseni și în Maramureș, se vor cumula cantități de apă în jurul a 20 l/mp. Izolat, vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 31 de grade, iar cele minime, în general, între 12 și 21 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ

În interiorului arcului carpatic și zona montană, unde valorile termice diurne vor fi apropiate de cele din intervalul precedent, în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, ploi sub formă de aversă, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, mai ales spre seară și în primele ore ale nopții. Izolat, îndeosebi la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade, iar cele minime în general între 13 și 23 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă. Temperatura maximă va fi de 31....32 de grade, iar cea minimă de 17....19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și condiții de averse, îndeosebi spre seară și în primele ore ale nopții. Vântul va sufla slab și moderat.

VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată, dar și ușor instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate mai ales după amiaza când, local, vor fi ploi sub formă de aversă, și cu caracter torențial, însoțite descărcări electrice - la munte, în centrul, estul și sud-estul țării și izolat în restul teritoriului. Punctiform, cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 33 de grade, iar cele minime între 13 și 22 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni, în special din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată, însă instabilă. Temporar înnorările vor fi acentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi în jur de 31 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi, în continuare, mai caldă decât în mod normal și ușor instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate, mai ales după amiaza și seara când, vor fi averse, însoțite de descărcări electrice, local, la munte și în centrul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, iar cele minime în general între 12 și 22 de grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată și ușor instabilă. Trecător, mai ales după amiaza, înnorările vor fi acentuate și se pot semnala averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 16...17 grade.

DE DUMINICĂ PÂNĂ MARŢI Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Local și temporar, vor fi manifestări specifice instabilității atmosferice.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H