Vreme EXTREM de CALDĂ cu temperaturi de până la 21 de grade. Vezi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare. Vineri şi sâmbătă, mercurul din termometre urcă şi în unele zone din ţară se înregistrează chiar şi 21 de grade Celsius. Vremea schimba foaia duminica, însă de luni începe să se încălzescă, iar la mijlocul săptămânii ajungem să vorbim din nou despre temperaturi maxime cuprinse între 10 şi 20 de grade.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 20:12
Vreme EXTREM de CALDĂ cu temperaturi de până la 21 de grade. Vezi PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE

PROGNOZA METEO. Vineri vorbim despre o vreme frumoasă in tara noastra şi mult mai caldă decât ar fi normal la mijlocul lunii martie. Astfel, amiaza vine cu temperaturi de la 12 grade în depresiuni pana la 19 grade în est şi sud-est, in conditiile in care soarele stapaneste cerul, iar vântul adie primavaratic. Cu totul izolat dimineata ar putea sa apara putina ceata.

VREMEA IN BUCURESTI. Bucurestenii se vor bucura si maine de o vreme frumoasă şi deosebit de caldă. Pe cer nu se va zari nici urma de nor, vantul va fi in general linistit, iar in aceste conditii mercurul in termometre se avanta dupa-amiaza spre aproximativ 18 grade.

Prima zi de weekend vine cu vreme numai buna de petrecere a timpului inaer liber. Se anunta a fi mult mai cald decât în mod normal la mijloc martie, mai ales în estul şi sudul tarii. Vorbim despre maxime termice ce vor atinge 20….21 de grade in regiunile extracarpatice plecand de la 13 grade în depresiuni şi pe litoral.. Până spre orele prânzului cerul va fi mai mult senin, dar după-amiaza şi noaptea norii se vor inmulti treptat în majoritatea regiunilor, începând dinspre nord-vest. Astfel, in nord, vest şi centru, pe arii tot mai extinse, sunt asteptate precipitaţii, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie. Trecator isi fac aparitia si precipitatiile sub forma de lapoviţă sau ninsoare, in timp ce in zona montană predomina ninsorile.

Meteorologii ne atrag insa atentia asupra faptului ca vântul va prinde putere in majoritatea regiunilor, dar va viteze mai mari în nordul şi nord-vestul ţării, iar la munte va fi tare, viscolind ninsoarea.

VREMEA IN BUCURESTI. În Capitala, sambata, vorbim despre aceeasi vreme frumoasa si insorita de primavara. In plus, in orele amiezii termometrele vor arata 19….20 de grade, asa ca va fi aproape imposibil de stat in casa. Vantul va da semne de agitatie din cand in cand, dar fara a fi foarte suparator.

Vremea schimba foaia duminica. Se raceste, cu aproximativ 8…10 grade in nordul tarii si in depresiuni, unde temperaturile nu mai depasesc pe tot parcursul zilei 5…7 grade, in timp ce in sud-est se opresc la 14 grade. Norii acopera in totalitate cerul in regiunile intracarpatice şi lasa ploi pe arii extinse. În celalalte zone norii vor imparti cerul cu soarele si va ploua local în est şi izolat sud. Pe fondul patrunderii unui aer mai rece deasupra tarii noastre, in zona montană vor predomina ninsorile, iar precipitatiile mixte isi vor face apritia trecător şi în nordul şi centrul teritoriului. Vântul va continua să sufle cu putere în cea mai mare parte a ţării, iar la munte va fi tare, viscolind ninsoarea.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI

VREMEA IN BUCURESTI. Si in Bucuresti, duminica, vremea se mai racoreste. Din cand in cand, cerul va fi innorat si nu este exclus ca trecator sa ploua slab. Totusi, sunt sanse sa zarim si cateva raze de soare, dar vantul va fi destul de nervos, furand astfel din cele 13 grade pe care le vor strange termometrele la amiaza.

De luni, incepe sa se incalzesca, iar la mijlocul saptamanii ajungem sa vorbim din nou despre temperaturi maxime cuprinse intre 10 si 20 de grade. Va mai ploua slab, din cand in cand, in regiunile nordice si centrale, in timp ce in restul zonelor soarele va tine agenda zileor, iar ploile vor fi putine si trecatoare. Mai ninge si luni la munte, unde si vantul va continua sa bata cu putere, viscolind ninsoarea. De altfel, in primele zile ale saptamanii viitoare intesificarile vantului vor ramane de interes si pentru celelate zone ale tarii.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI


loading...
Partenerii noștri