PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Ultima zi de weekend vine cu soare pe săturate. Cum va fi începutul de săptămână

Ultima zi a săptămânii vine cu soare pe săturate şi cu temperaturi generoase în termometre. Săptămâna următoare începe şi ea bine, dar pe fondul instabilităţii atmosferice ne putem aştepta, local, la averse.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 17:06
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Ultima zi de weekend vine cu soare pe săturate. Cum va fi începutul de săptămână

PROGNOZA METEO Duminica va fi o zi frumoasa, insorita in mare parte a tarii si doar la munte, in sud si in sud-vest, izolat, sunt innorari trecatoare si, posibil, cateva averse slabe. In regiunile sudice, estice si centrale, ca si la munte, vantul sufla ceva mai alert, dar rafalele nu depasesc 45…50 km/h. Iar la amiaza vor fi temperaturi placute, de la 15…17 grade pe litoral si in deltă până la 23…24 de grade, in mai multe localitati din regiunile intracarpatice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Duminica va fi soare pe saturate si doar din cand in cand, trecator, se mai perinda cate un nor pe cer. Doar vantul este ceva mai sprinten peste zi, dar nu depaseste cote de moderat. In aceste conditii, pana la amiaza se aduna in tremometre aproximativ 20 de grade, normale pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO Luni in jumatatea de nord a tarii va fi ceva mai cald decat in mod obisnuit la final de aprilie, soarele predomiona si numai cu totul izolat cad cateva ploi slabe. In cea sudica insa, temepraturile nu depasesc valorile normale, soarele este mai putin prezent si cerul are innorari temporare,  Vor fi si ploi la nivel local, in general slabe cantitativ, dar mai ales averse, insotite de tunete si fulgere. Vantul mai da si el semne de agitatie prin sudul Banatului si pe crestele muntilor, dar numai trecator si izolat in celellate regiuni, in timpul ploilor. Prin urmare, la amiaza vor fi temperaturi de la 15…16 grade pe litoral până la 23…24 de grade local in Maramures, in nordul Crisanei si in Transilvania.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Luni soarele se ascunde frecvent dupa nori, insa cel mai probabil abia spre seara si in noaptea urmatoare apar conditii pentru o ploaie slaba, de scurta durata. Vantul nu se mai agita nici el pe parcursul zilei, iar la amiaza temperatura va fi de aproximativ 19 grade Celsius.

PROGNOZA METEO Marti va fi vreme instabila in sudul si sud-vestul tarii, la munte de asemenea, aici norii vor fi tot mai prezenti si vor aduce local averse, descarcari electrice, iar vantul se va intensifica si el in timpul ploilor. In celelalte regiuni insa, numai pe alocuri sunt posibile astfel de fenomene, caci soarele este mult mai prezent, dovada si temperaturile zilei, care se avanta spre 23 de grade in nord-vestul si centrul tarii, pornind de la 15 pe litoral

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Marţi si in Capitala vor fi innorari si, mai ales spre seara, apar si aversele, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul insa nu se agita prea tare, iar la amiaza mercurul din tremometre urca spre 20…21 de grade.