PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte uşor, dar revin ploile. La munte se anunţă lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi ușor. Joi, în sudul și sud-estul țării cerul va fi variabil și, dimineaţa, va fi ceață. În restul teritoriului vor fi înnorări și, îndeosebi în cursul nopții, va ploua slab local în Moldova, Maramureș și izolat în Crișana, Banat și Transilvania, în timp ce pe crestele din nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade. Vremea se încălzeşte şi la Bucureşti, temperatura maximă ajungând până la 15 grade Celsius.

RomaniaTV.net
01 nov. 2017, 14:39
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte uşor, dar revin ploile. La munte se anunţă lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele din noaptea precedentă, însă local în sudul și centrul țării vremea se va menține rece. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade. În regiunile vestice, nordice și centrale, vor fi înnorări, dar numai pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie în Maramureș, nordul Crișanei și al Transilvaniei și predominant ninsoare în zonele montane aferente. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, cu rafale de peste 60…70 km/h, mai ales pe crestele Carpaților Orientali, unde va spulbera zăpada. În zonele joase de relief, cu precădere din sud și
sud-est se va forma ceață.

LA BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin și îndeosebi spre dimineață, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută la periferie spre -3…-2 grade, ceea ce va caracteriza în continuare o vreme rece.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi ușor, astfel încât în majoritatea regiunilor valorile termice vor fi apropiate de cele, climatologic, specifice perioadei. În sudul și sud-estul țării cerul va fi variabil și, mai ales în orele dimineților, cu precădere în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață. În restul teritoriului vor fi înnorări și, îndeosebi în cursul nopții, va ploua slab local în Moldova, Maramureș și izolat în Crișana, Banat și Transilvania, în timp ce pe crestele din nordul Carpaților Orientali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa între 7 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi și va fi apropiată de normalul termic al acestei date. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…4 grade, mai scăzută la periferie spre 1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În orele dimineților, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține apropiată de cea normală pentru această dată, cu maxime cuprinse între 9 și 16 grade și minime între 0 și 9 grade. Cerul va avea înnorări persistente în cea mai mare parte a țării și va ploua slab, ziua local în vest, centru, nord și nord-est și pe spații mici în rest, iar noaptea ploile vor fi în restrângere către regiunile extracarpatice. În zona montană înaltă, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul teritoriului, precum și la munte, viteze mai mari la rafală urmând a se înregistra pe creste.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic, cu o maximă de 14…15 grade și o minimă de 6…7 grade. Cerul va avea înnorări și în special seara și noaptea, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în estul și în sudul teritoriului, dar condițiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Delta Dunării și în Câmpia de Vest. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru începutul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 9 și 16 grade și minime între -1 și 7 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu o maximă de 14…15 grade și minima de 4…6 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Cerul va avea înnorări temporare și izolat, în extremitatea vestică, vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și în estul, sud-estul și în vestul țării. Temperatura aerului va avea în continuare valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu maxime ce se vor încadra între 7 și 16 grade și minime între -1 și 9 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. În zonele joase, dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului se va menține la valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu o maximă de 14…15 grade și o minimă de 3…5 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL LUNI – JOI. Vremea se va încălzi, devenind caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie în majoritatea zonelor țării. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare spre sfârșitul intervalului.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va încălzi și va deveni caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.