PROGNOZA METEO. Temperaturi de sfârşit de vară ziua, ceaţă şi burniţă noaptea şi dimineaţa. Cum va fi vremea în următoarele zile

Publicat: Marţi, 30 Octombrie 2018 15:49 // Actualizat: Marţi, 30 Octombrie 2018 15:49 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. În următoarele zile valorile termice se vor menține cu mult peste cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile extracarpatice unde dimineața, dar mai ales noaptea vor fi nori joși sau ceață, asociate izolat cu burniță. Temperaturile maxime se vor încadra miercuri între 17 și 27 de grade.

PROGNOZA METEO. La noapte, în vestul, nord-vestul și centrul țării vor fi înnorări tempoare și izolat va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, exceptând a doua parte a nopții, când pe arii restrânse vor fi nori joși sau ceață, posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile minime se vor situa între 9 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață îndeosebi spre sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 11...12 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice sfârșitului de octombrie. Cerul va fi variabil, exceptând regiunile extracarpatice unde dimineața, dar mai ales noaptea vor fi nori joși sau ceață, asociate izolat cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului în zona Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade pe litoral și 27 de grade în Oltenia și Muntenia, iar cele minime se vor situa între 8 și 14 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI Regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mult mai ridicate decât cele normale datei. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață îndeosebi noaptea, când posibil vor fi asociate cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25 de grade, iar cea minimă de 12...13 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Valorile termice se vor menține cu mult peste cele climatologic specifice datei în regiunile intracarpatice, precum și în zonele de deal și de munte, unde cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi seara și noaptea când trecător, vor fi posobile ploi slabe pe spații mici. În restul teritoriului, pe fondul nebulozității joase, de tip stratiform sau a ceții, posibil persistente pe arii restrânse cel mai probabil în sud-est, unde trecător va fi asociată cu burniță, valorile diurne vor marca o scădere față de ziua anterioară. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste, dar temporar și la cote mai reduse și în regiunile sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in Moldova si pe litoral si 26 de grade, in Dealurile de vest iar cele minime, în general, între 7 și 15 grade.

BUCUREŞTI Valorile termice diurne deși vor marca o scădere față de intervalul anterior, vor continua să se situeze peste cele normale datei. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea vor fi nori joși sau ceață posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima va fi de 18... 19 grade, iar minim 10...11 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale specifice datei, în special în regiunile intracarpatice precum și în zonele de deal și de munte. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață la începutul intervalului și pe parcursul nopții în sudul și estul țării, unde pe arii restrânse, trecător vor fi asociate cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte în special pe creste, dar temporar și la cote mai reduse, în prima parte a intervalului și în sudul Banatului și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 gradein Moldova si pe litoral și 25 de grade in dealurile de vest, iar cele minime între 6 și 15 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele obișnuite datei. Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață dimineața și noaptea, când trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Maxima va fi de 18...19 grade, iar minima 9...10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată îndeosebi în zonele de deal și de munte, dar și în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 14 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief îndeosebi din sudul și estul teritoriului, local vor fi nori joși sau ceață posibil asociată pe spații mici cu burniță.

BUCUREŞTIVremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii 18 grade, iar minima va fi de 6...8 grade.

De duminică regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H