PROGNOZA METEO. Temperaturi la prag de îngheţ şi slabe ninsori şi ploi. Cum va fi vremea la sfârşit de săptămână

Publicat: Joi, 06 Decembrie 2018 13:15 // Actualizat: Joi, 06 Decembrie 2018 13:18 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. În următoarele zile, vremea se va menține rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales centru, sud și est. Cerul va prezenta înnorări și se vor semnala precipitații slabe. Nu va lipsi nici ghețușul şi poleiul. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. În zonele joase din sud și sud-est mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață. Şi în Capitală, vremea se va menține rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO. La noapte, vremea va fi rece pentru această dată, local geroasă în centrul și în nord-estul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -13 și -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jur de -17 grade. În zonele joase din sud și est va fi nebulozitate joasă, asociată izolat cu burniță sau fulguială, iar îndeosebi în Oltenia și Muntenia local se va semnala ceață. În celelalte regiuni cerul va fi variabil în primele ore ale nopții, apoi se va înnora treptat, iar spre dimineață în extremitatea de nord-vest vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și pe crestele montane.

BUCUREŞTI Nebulozitatea de tip stratiform va persista și vor fi condiții de burniță, iar mai ales în a doua parte a nopții va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării, dar mai ales centru, sud și est. Cerul va prezenta înnorări și se vor semnala precipitații slabe, ziua predominant sub formă de ninsoare, pe arii restrânse în regiunile nordice, iar noaptea vor fi ploi în Banat, Crișana și nordul Moldovei, precipitații mixte în Maramureș, local în Transilvania și în zonele de munte. Pe arii restrânse îndeosebi în a doua parte a intervalului în nordul, centrul și nord-estul teritoriului, precum și la munte va fi ghețuș sau polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade, cu cele mairi valori in sudul Banatului iar cele minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -7 și 3 grade. În zonele joase din sud și sud-est mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea se va menține rece pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări, iar mai ales dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5...-4 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea se va încălzi în toate regiunile, dar va fi în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ploaie, ziua pe arii extinse în vest, centru și nord, iar seara și noaptea, local și în rest. La munte, în primele ore ale intervalului vor fi precipitații mixte, apoi vor predomina ninsorile. Izolat vor mai fi condiții de polei, în centru și nord-estul teritoriului, iar noaptea, posibil și în sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade in nordul Moldovei și 10 grade in nordul Munteniei, iar cele minime în general între -2 și 5 grade. În zonele joase mai ales din sudul țării, dimineața, pe arii restrânse va mai fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea se va încălzi față de zilele precedente. Cerul va avea înnorări, în primele ore ale zilei vor mai fi condiții de ceață, iar spre seară și noaptea, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă va fi de 0...1 grad.

PROGNOZA METEO DUMINICA Cerul va avea înnorări și local se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, în primele ore ale zilei în sud-estul țării, iar seara și noaptea îndeosebi în vest, nord-vest și centru. În zona de munte vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat vor mai fi condiții pentru depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă, dar la cote mai reduse și în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad in estul Transilvaniei si 11 grade in sudul Banatului si i Oltenia, iar cele minime între -6 și 4 grade. Îndeosebi noaptea, în zonele joase de relief din sud și est, izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros și trecător, în special în primele ore, va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de -1 grad. În cursul nopții vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații, mixte în nord și în centru și mai ales sub formă de ploaie, local în restul teritoriului. La munte va ninge. Izolat se mențin condiții de formare a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, iar trecător și pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade. Dimineața, pe arii restrânse va mai fi ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros și mai ales spre seară și noaptea, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 0...1 grad. Dimineața vor mai fi condiții de ceață.

DE MARTI PANA JOI Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7480
RON
20 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H