PROGNOZA METEO. Vreme rece în zilele următoare, temperaturi sub pragul gerului în unele regiuni

PROGNOZA METEO. Vreme se menţine rece şi sunt aşteptate precipitaţii slabe, fulguieli şi lapoviţă, mai ales în regiunile sudice. Vântul va avea ușoare intensificări în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceață. În capitală, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

RomaniaTV.net
06 feb. 2019, 15:34
PROGNOZA METEO. Vreme rece în zilele următoare, temperaturi sub pragul gerului în unele regiuni

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil în nord-vestul și centrul țării și mai mult noros în restul teritoriului. Vor fi precipitații mixte, în general slabe cantitativ, în Oltenia, local în Muntenia și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în sudul Olteniei. Pe arii restrânse, mai ales în nord-vest și centru, va fi ceață, posibil asociată cu burniță sau fulguieli.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă și trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros și numai izolat, mai ales în regiunile sudice, vor fi precipitații slabe, fulguieli sau lapoviță, cu precădere în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor situa între -9 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -14 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va menține normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-est și nord-vest, unde izolat vor fi condiții pentru precipitații slabe mixte, mai ales la începutul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 0 și 8 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor situa între -8 și 0 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menține apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil în zonele de deal și de munte, iar în restul teritoriului vor fi înnorări temporare și local ceață. Izolat vor fi precipitații slabe, burniță sau fulguieli, mai ales în nordul extrem al țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 8 grade, iar cele minime se vor situa între -8 și 1 grad.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va menține apropiată de normal sub aspect termic. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și mai ales noaptea, vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în
creștere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase, îndeosebi din sud și est, va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între -8 și 4 grade.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros și se va semnala ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Săptămâna viitoare valorile termice vor fi mai ridicate decât normele perioadei în prima zi, apoi vor scădea treptat. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere.

În capitală, valorile termice vor fi în creștere în prima zi, apoi vor scădea treptat. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.