PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în weekend, dar de luni noaptea revin ploile, lapovita si ninsorile

PROGNOZA METEO. Sfârşitul de săptămână vine cu vreme frumoasă şi caldă. Temperaturile ajung până la 14 grade în weekend. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață. Şi în Capitală vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Din noaptea de luni spre marţi, revin ploile, lapovita si ninsorile.

RomaniaTV.net
08 feb. 2019, 14:51
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în weekend, dar de luni noaptea revin ploile, lapovita si ninsorile

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil în nord-est și va avea înnorări temporare în rest, însă probabilitatea de precipitații va fi scăzută. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jur de -12 grade. În zonele joase pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menține în jurul celor caracteristice perioadei. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în estul Transilvaniei și 8…9 grade în regiunile sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua în nord-vest și sud-est, dar probabilitatea apariției precipitațiilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime, comparabile cu cele din noaptea precedentă, se vor situa între -12 și 0 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel că vor caracteriza o vreme caldă pentru această perioadă, în special în regiunile sud-vestice și local în zonele deluroase. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, noaptea, în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar în a doua parte a intervalului și în Banat, Crișana și Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -8 și 4 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, îndeosebi din sudul și estul țării, vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, cu maxime ce vor fi cuprinse între 7 și 14 grade și minime între -3 și 7 grade. În vestul, centrul și nordul țării înnorările se vor accentua treptat, iar aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, va fi în extindere. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare, mai ales în a doua parte a nopții de luni spre marți, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului cerul va fi variabil ziua, dar cu înnorări noaptea, când pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, predominant ploi. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea zonelor, precum și la munte, mai ales pe creste. Vor fi condiții de ceață în zonele joase, îndeosebi din regiunile extracarpatice.

BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când va crește probabilitatea de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice vor fi în scădere spre mediile caracteristice perioadei. În regiunile vestice, centrale, nordice și la munte vor predomina ninsorile, iar în est și sud-est se vor semnala mai ales ploi, cu precădere la începutul intervalului. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în sud, centru și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 3 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va răci față de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului se va menține probabilitatea să plouă slab. Vântul va avea intensificări în cursul zilei, apoi va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.

DE MIERCURI PANA JOI Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Trecător, vor fi precipitații.