PROGNOZA METEO. Ninsori şi viscol în mare parte din ţară. Temperaturile vor coborî până la -20 de grade

Publicat: Vineri, 22 Februarie 2019 17:40 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Februarie 2019 09:37 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața și noaptea în nord, centru și local în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între -20 şi -5 grade. Vântul va continua să prezinte intensificări în prima parte a zilei în regiunile sud-estice, cu rafale în medie de 55...60 km/h, dar și pe crestele montane, unde va viscoli zăpada. Şi la Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea intensificări în prima parte a zilei.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața și noaptea în nord, centru și local în rest. Valorile termice vor avea abateri negative, în general, de 8...10 grade față de mediile multianuale specifice datei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între -20 şi -5 grade. Vântul va continua să prezinte intensificări în prima parte a zilei în regiunile sud-estice, cu rafale în medie de 55...60 km/h, dar și pe crestele montane, unde va viscoli zăpada. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, iar la începutul intervalului şi în regiunile estice și sudice, unde local va mai ninge slab.

La Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea intensificări în prima parte a zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2...-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va încălzi față de ziua precedentă, dar va rămâne mai rece decât în mod normal la această dată, chiar geroasă dimineața îndeosebi în nordul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza și noaptea în regiunile estice, dar numai izolat și trecător va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane și în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 și -3 grade.

LA BUCUREŞTI. Deși vremea se va încălzi ușor față de ziua precedentă, va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua să se încălzească, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales dimineața și noaptea în estul și nordul țării, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în Moldova, iar cele minime se vor situa între -12 și 2 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Izolat, noaptea, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil în vest și sud-vest, dar va avea înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și noaptea, în restul teritoriului. Se vor semnala precipitații slabe, mixte în regiunile estice și mai ales ninsori la munte și, izolat, în centru și nord. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cea mai mare parte a țării, dar îndeosebi pe crestele montane și în est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 2 grade. Dimineața, izolat, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate noaptea, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

De miercuri vremea se va încălzi treptat. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în estul și nordul țării, iar la începutul intervalului și în sud-est. Şi la BUCUREŞTI, vremea se încălzeşte. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată la începutul intervalului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ninsori bucuresti prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea la bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7274
RON
19 Aug
noapte 15 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H