PROGNOZA METEO. Vreme caldă cu temperaturi de până la 18 grade în sud şi est. Precipitaţii mixte la munte şi trecător în Transilvania

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Marţi, cerul va avea înnorări temporare și va ploua local în nord-vest, nord și centru și cu totul izolat în rest. În zonele montane, iar trecător și în Transilvania, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade in estul Transilvaniei și 18 grade in sudul Munteniei si al Dobrogei. Şi în Capitală avem parte de vreme caldă, dar spre seară sunt posibile ploi slabe. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 4...6 grade, ușor mai scăzută la periferie.

RomaniaTV.net
04 mart. 2019, 15:34
PROGNOZA METEO. Vreme caldă cu temperaturi de până la 18 grade în sud şi est. Precipitaţii mixte la munte şi trecător în Transilvania

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va avea înnorări și va ploua local în vest și nord-vest și cu totul izolat în nord-estul țării. În zonele montane aferente, iar trecător și în Transilvania, vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va avea intensificări temporare la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde se vor depăși 70…90 km/h, iar în rest va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 9 grade, izolat mai scăzute în depresiuni, spre -7 grade.

BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată, deși în vestul, centrul și nordul teritoriului temperatura aerului va marca o scădere ușoară. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua local în nord-vest, nord și centru și cu totul izolat în rest. În zonele montane, iar trecător și în Transilvania, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, dar local și la cote mai reduse, în general între 55 și 60 km/h, mai ales ziua, și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade in estul Transilvaniei și 18 grade in sudul Munteniei si al Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 7 grade.

BUCUREŞTI: Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va avea temporar intensificări pe parcursul zilei, cu viteze, în general, de 50…55 km/h. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade, ușor mai scăzută la periferie.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor marca o scădere ușoară în majoritatea zonelor, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când va ploua slab pe arii restrânse în centru, est și sud-est și cu totul izolat în rest. La munte, dar trecător și în Transilvania, vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 grade in estul Transilvanieiși 17 grade in vestul si in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 7 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -9 grade. BUCUREŞTI: Valorile termice vor marca o scădere ușoară, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când probabilitatea de ploaie va fi ridicată, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO. JOI Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, devenind deosebit de caldă. Cerul va fi variabil ziua în regiunile nord-vestice și nordice, iar noaptea cu precădere în cele vestice, în timp ce, în restul zonelor și a intervalului va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar temporar, dar la cote mult mai reduse și în vestul și nord-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade in nordul litoralului și 20 de grade in Dealurile Banatului, mai scăzute pe litoral, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -5 grade.

BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă și se va încălzi, devenind deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade, ușor mai scăzută la periferie.

PROGNOZA METEO. VINERI Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în regiunile sudice, dar cu înnorări în cele vestice, nordice și centrale unde local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar în prima parte a intervalului, la cote mult mai reduse și în nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime între 4 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -3 grade.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Şi în weekend vremea se va menține deosebit de caldă, iar probabilitatea de apariție a precipitaților va fi ridicată în special în jumătatea de nord-vest a țării.