PROGNOZA METEO. Cer înnorat şi posibile ploi şi ninsori slabe. Temperaturile cresc uşor faţă de ziua precedentă

PROGNOZA METEO. Vreme se mai încălzeşte faţă de primele două zile ale săptâmânii. Cerul va mai prezenta înnorări la început în vest, nord-vest și în centru, precum și în zonele montane și submontane aferente, apoi și în restul teritoriului. Doar izolat și trecător, se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte și predominant sub formă de ploaie în a doua parte a intervalului cu precădere în nord-vestul țării. Şi în Bucureşti cerul se va înnora treptat, însă probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 0...1 grad, posibil ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

RomaniaTV.net
12 mart. 2019, 15:43
PROGNOZA METEO. Cer înnorat şi posibile ploi şi ninsori slabe. Temperaturile cresc uşor faţă de ziua precedentă

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând zona Carpaților Orientali și a Carpaților de Curbură, iar în primele ore ale intervalului și sud-estul țării, unde vor fi unele înnorări și pe spații mici, trecător precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, în timp ce, în zonele joase de relief va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

La BUCUREŞTI cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor continua să se situeze în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil în primele ore ale intervalului, se va înnora treptat la început în vest, nord-vest și în centru, precum și în zonele montane și submontane aferente, apoi și în restul teritoriului. Doar izolat și trecător, se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte și predominant sub formă de ploaie în a doua parte a intervalului cu precădere în nord-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât cele înregistrate în ziua anterioară vor fi cuprinse între 5 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -9 grade.

LA BUCUREŞTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată. Cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora treptat, însă probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 0…1 grad, posibil ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. Cerul va fi mai mult noros și pe arii în general restrânse, temporar se vor semnala precipitații slabe în regiunile sudice și la munte, iar spre sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare și în cele vestice. Acestea vor fi sub formă de ploaie, la munte vor fi mixte, iar la altitudini mari va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, ziua pe spații mici și în nord-vestul și estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări, iar noaptea trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații slabe, local în regiunile intracarpatice și în zona montană, iar pe arii mai restrânse, în special în prima parte a zilei și în cele sud-estice. Acestea vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief, iar la munte mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în special în masivele vestice și sud-vestice, iar la cote mai reduse și pe spații mai mici, în prima parte a intervalului și în vestul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 și 3 grade.

LA BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar trecător, în primele ore ale intervalului vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări în general persistente în jumătatea nordică a țării, unde doar cu totul izolat, trecător vor fi posibile precipitații slabe sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade.

LA BUCUREŞTI vremea se va încălzi și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

De duminică, valorile termice, în creștere de la o zi la alta, se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată spre sfârșitul intervalului îndeosebi în nord, nord-vest și la munte. În Bucureşti, valorile termice, în creștere de la o zi la alta se vor situa peste cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă.