PROGNOZA METEO. Vreme se încălzeşte în mare parte din ţară. Mercurul din termometre va urca până la 22 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi uşor în cea mai mare parte a ţării. Vântul va avea intensificări, cu rafale ce pot depăşi 55...60 km/h în Banat şi 70...80 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade. Izolat se va forma ceaţã. Vreme caldă va fi şi în Capitală, unde termometrele vor indica până la 19 grade la amiază.

RomaniaTV.net
04 apr. 2019, 11:19
PROGNOZA METEO. Vreme se încălzeşte în mare parte din ţară. Mercurul din termometre va urca până la 22 de grade

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în nord-vestul şi nordul ţãrii, însã condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Banat, mai ales în partea de sud a regiunii, precum şi la munte, cu viteze mai mari în sudul Carpaţilor Occidentali şi în jumãtatea vesticã a Carpaţilor Meridionali. Temperaturile minime se vor situa între -1 şi 9 grade, mai scãzute în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest. Se va semnala brumã pe arii restrânse în regiunile extracarpatice precum şi în sudul şi estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. În vest şi nord-vest vor fi temporar înnorãri şi pe arii restrânse ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin ziua, însã pe parcursul nopţii în regiunile extracarpatice se va semnala nebulozitate joasã. Vântul va avea intensificãri, cu rafale ce pot depãşi 55…60 km/h în Banat şi 70…80 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali, însã local şi la cote uşor mai reduse şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor mai fi condiţii de brumã. Izolat se va forma ceaţã.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei. Vântul va avea temporar intensificãri. Temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea va fi caldã în regiunile intracarpatice şi în general normalã sub aspect termic în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud-vest şi nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea local şi temporar intensificãri, cu viteze mai mari pe creste, în special ale Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 23 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor fi condiţii de brumã.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi normalã sub aspect termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea temporar intensificãri, mai ales pe parcursul zilei. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: Vremea va fi caldã în vest şi nord-vest şi în general normalã termic în celelalte regiuni. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în jumãtatea de sud şi pe arii restrânse în restul ţãrii. Vântul va avea local intensificãri, cu precãdere în Banat, Dobrogea, Moldova şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 24 de grade, iar cele minime între 4 şi 12 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Cerul va avea înnorãri şi, mai ales în a doua parte a intervalului, va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: Valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât în mod obişnuit datei în vest şi nord-vest, în timp ce în restul ţãrii vor marca o scãdere, iar vremea va deveni în general închisã. Cerul va avea înnorãri şi va ploua în regiunile sudice, estice şi centrale şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea local intensificãri, îndeosebi în sudul şi centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 23 de grade, iar cele minime între 3 şi 12 grade.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI si JOI: În primele douã zile vremea va fi normalã termic în regiunile intracarpatice şi uşor mai rece în rest, apoi se va încãlzi treptat. Local se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor.