PROGNOZA METEO. Vreme rece şi ploi slabe în Săptămâna Mare. Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere şi de Paşte

PROGNOZA METEO. În Săptămâna Mare, vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și va ploua slab. La munte, mai ales pe creste vor mai fi precipitații mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a țării. De sâmbătă, vremea se mai încălzeşte, apoi valorile termice vor fi din nou în scădere.

RomaniaTV.net
22 apr. 2019, 18:46
PROGNOZA METEO. Vreme rece şi ploi slabe în Săptămâna Mare. Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere şi de Paşte

PROGNOZA METEO. La noapte vor fi înnorări temporare și va ploua în general slab, local în sud-vest și centru și izolat în rest. În zona Carpaților Orientali și Meridionali precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în vestul, sud-vestul și centrul țării, cu viteze mai mari pe crestele montane, dar mai ales în sudul Banatului, unde vor fi rafale ce vor depăși 70…75 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Pe spații mici vor fi condiții de brumă.

BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI: Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și va ploua slab, ziua pe arii extinse în cele vestice, sud-vestice și parțial în cele centrale, iar seara și noaptea izolat și în rest. La munte, mai ales pe creste vor mai fi precipitații mixte. Vântul va continua să prezinte intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari în sudul Banatului și în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 și 19 grade, cu cele mai mri valori in nord-vest iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI: Vremea se va menține mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări mai ales spre seară și noaptea, când trecător va fi favorabil ploii slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 16 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice și apropiate de mediile multianuale în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în special în nordul și nord-vestul teritoriului, unde cu totul izolat va ploua slab. Local și temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltă a Munților Banatului și a Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade pe litoral și 22…23 de grade în vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor, apropiindu-se de normalul termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, mai ales în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar cu totul izolat ploi slabe, cu precădere în zonele de munte. Vântul va mai avea intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar în cursul zilei și în sudul Banatului și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 27 de grade, mai scăzute in sudul litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi în creștere față de intervalul anterior, astfel încât maxima va fi de 20…21 de grade, iar minima de 6…7 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va deveni treptat instabilă în vestul, sud-vestul și centrul țării și va fi în general frumoasă în rest. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare și ploi slabe și izolate la munte, iar în a doua parte a intervalului vor fi înnorări mai persistente în vest și sud-vest, unde se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană înaltă, mai ales în masivele sudice, dar la cote mai reduse local în Moldova și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15..16 pe litoral și 28, chiar 29 de grade in nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO DE ÎNVIERE ŞI DE PAŞTE. De sâmbătă, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, apoi valorile termice vor fi în scădere, devenind apropiate de normele perioadei, iar local și temporar se vor semnala ploi.