PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în toată ţara, dar nu scăpăm de ploi şi vijelii

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni caldă în majoritatea regiunilor, dar va fi în continuare instabilă. Meteorologii anunţă că vremea va continua să fie instabilă, până marţi dimineaţa, în cea mai mare parte a ţării fiind prognozate ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 12:42
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în toată ţara, dar nu scăpăm de ploi şi vijelii

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: Vremea va deveni caldă în majoritatea regiunilor, dar va fi în continuare instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie, cu precădere după-amiaza în estul și nordul țării și pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar spre seară și noaptea în special în sud-vestul, vestul și, parțial, centrul țării. Ploile vor avea și caracter torențial, local se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade pe litoral și 30 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate spre seară și la începutul nopții, dar condițiile de ploaie de scurtă durată și descărcări electrice vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: Vremea va fi în general instabilă, iar în vest și nord-vest se va răci față de intervalul anterior. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat căderi de grindină și vor fi cantități de apă mai însemnate, în cea mai mare parte a țării. În regiunile sud-estice, cerul va fi temporar noros, iar probablitatea de ploaie va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, local și la cote mai reduse și în estul, nord-estul și centrul teritoriului, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade pe litoral și 29 de grade în Bărăgan, iar cele minime se vor situa între 7 și 17 grade.
LA BUCUREŞTI: Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate spre seară și noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI: Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în vest, centru și nord. Se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade.
LA BUCUREŞTI: Vremea va fi în general instabilă și se va răci față de intervalul anterior. În cursul zilei, cerul va avea înnorări accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului de scurtă durată. Noaptea cerul se va degaja, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, unde, mai ales în cursul zilei, se vor semnala înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime se vor situa între 8 și 16 grade.
LA BUCUREŞTI: Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.
De joi, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar local și temporar vor fi manifestări ale instabilității atmosferice.
LA BUCUREŞTI. Vremea va fi apropiată de normal sub aspect termic, dar în general instabilă.


loading...
Partenerii noștri