PROGNOZA METEO. Vremea se menţine instabilă. Unde vor fi ploi, intensificări ale vântului şi grindină

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine instabilă în mare parte din ţară. Se vor semnala averse trecător însoțite de descărcări electrice şi căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, local și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade.

RomaniaTV.net
22 mai 2019, 19:39
PROGNOZA METEO. Vremea se menţine instabilă. Unde vor fi ploi, intensificări ale vântului şi grindină

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul și centrul țării, precum și în zonele montane și submontane, unde înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse trecător însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…25 l/mp și izolat 30 l/mp, cu precădere la munte. Punctiform va cădea grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de manifestări își vor face apariția doar pe arii restrânse, cel mai probabil în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, local și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei, dar va slăbi treptat în intensitate noaptea. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, iar cu precădere în sud și est vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă vor fi local mai însemnate și izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de ziua anterioară în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

BUCUREŞTI Vremea va deveni în general instabilă. Vor fi înnorări, iar mai ales după orele prânzului se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA: În nordul, centrul și estul țării, precum și în zonele de deal și munte vremea se va menține în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, local averse și descărcări electrice, iar izolat cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sud-vest și nord-est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice în special după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general frumoasă și se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse averse și descărcări electrice în zonele de deal și munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 18 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

DE LUNI PANA MIERCURI. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Manifestări specifice instabilității atmosferice își vor face apariția cu o probabilitate mai mare în regiunile vestice, sud-vestice și centrale precum și în zona montană.