PROGNOZA METEO. Vreme călduroasă, dar şi ploi la începutul toamnei. Cum va fi vremea în prima zi de şcoală

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține caldă, local călduroasă în regiunile sudice. Vor fi averse și descărcări electrice, local în vestul și nord-vestul țării, precum și la munte, iar pe arii restrânse va ploua și în centru și sud-est și cu totul izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade. Dimineaţa vor fi condiții de ceață.

RomaniaTV.net
07 sept. 2019, 13:42
PROGNOZA METEO. Vreme călduroasă, dar şi ploi la începutul toamnei. Cum va fi vremea în prima zi de şcoală

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va menține caldă, local călduroasă în regiunile sudice. Cerul va avea înnorări temporare. Vor fi averse și descărcări electrice, local în vestul și nord-vestul țării, precum și la munte, iar pe arii restrânse va ploua și în centru și sud-est și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificări, ziua mai ales în regiunile sud-estice, iar după-amiaza și noaptea cu precădere în cele sud-vestice și pe crestele Carpaților Meridionali și Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai coborâte, spre 6 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea se va menține caldă. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și intensificări trecătoare ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: Vremea se va menține caldă, izolat călduroasă în sudul extrem al țării, dar va deveni instabilă în regiunile intracarpatice. Cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate după-amiaza și noaptea în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde vor fi averse și descărcări electrice, pe arii restrânse în prima parte a zilei, apoi în extindere și în intensificare. Local cantitățile de apă vor fi mai însemnate și izolat se va semnala grindină. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării în cursul zilei, viteze mai mari în Banat și pe crestele montane, precum și asociat ploilor când pot lua aspect de vijelie, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, mai scăzute, spre 5 grade, în estul Transilvaniei unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în nord-vestul și centrul țării, precum și la munte, iar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține caldă și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil în nord-est și mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul intervalului în regiunile intracarpatice și la munte, apoi și în rest.


loading...