PROGNOZA METEO. Vreme autentică de toamnă în toată ţara. Lapoviţă şi ninsoare la munte

Publicat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 16:27 // Actualizat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 16:27 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă în toată ţara, mai ales noaptea şi dimineaţa când se vor înregistra şi temperaturi negative. În zona montană vor fi înnorări temporare, izolat va ploua, iar la peste 1900 m altitudine, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În Bucureşti, avem parte de vreme rece în următoarele zile, dar din weekend se mai încălzeşte puţin.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea va fi răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări în regiunile sudice, sud-estice, dar și în extremitatea nordică a teritoriului. În Dobrogea va ploua pe arii extinse, în general moderat cantitativ, iar în sudul Munteniei și al Olteniei, în Maramureș și în nordul Moldovei doar pe spații restrânse vor fi ploi slabe. În zona montană vor fi înnorări temporare, izolat va ploua, iar la peste 1900 m altitudine, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte spre -1...0 grade în depresiuni, unde vor fi condiții de brumă.

LA BUCUREŞTI: Vremea va deveni răcoroasă; temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade. Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a intervalului, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO VINERI: Pe parcursul zilei, în nordul și nord-estul țării vremea va fi rece, vor fi înnorări, local va ploua slab, iar vântul va avea intensificări. În restul teritoriului valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice perioadei, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi, iar vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări. Pe crestele montane, la peste 1800 m altitudine, pot fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade. Noaptea, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie în majoritatea zonelor, cu minime ce se vor încadra în general între 0 și 10 grade, iar cerul va fi variabil. Cu totul izolat vor fi condiții de brumă, în special în depresiuni.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi răcoroasă, mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 5...6 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea va fi în continuare răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nord-estul și estul teritoriului, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime în general între 2 și 10 grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi răcoroasă, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade, iar cea minimă de 7...9 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime în general între 3 și 14 grade. Izolat, în cursul nopții, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

De săptămâna viitoare, vremea se va încălzi ușor și treptat. Probabilitatea de ploaie va fi relativ redusă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cum va fi vremea prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea vremea bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H