PROGNOZA METEO. Vreme rece, în weekend, în toată ţara. Când revin ploile

PROGNOZA METEO. În weekend vremea se menţine rece în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade. Se anunţă vreme răcoroasă şi la Bucureşti, unde maxima zilei nu va depăşi 20 de grade.

RomaniaTV.net
20 sept. 2019, 14:13
PROGNOZA METEO. Vreme rece, în weekend, în toată ţara. Când revin ploile

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi răcoroasă, chiar rece dimineața și noaptea în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va fi moderat în regiunile estice și sud-estice, precum și pe crestele montane și va sufla slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte în zonele depresionare, până la -4 grade în cele din estul Transilvaniei. Izolat, mai ales în depresiuni, se va produce brumă, iar pe arii restrânse, în cursul nopții, va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi răcoroasă, chiar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 4…5 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi în general frumoasă; cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea se va înnora treptat în regiunile vestice. Valorile termice, în creștere ușoară în toate regiunile, se vor situa în jurul celor caracteristice datei, dar în orele dimineții va fi încă rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime în general între 0 și 14 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană din sud-vest. În cursul nopții, izolat va fi ceață, iar în depresiuni se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până spre 7 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor continua să crească ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare și ploi, local în regiunile intracarpatice și zona montană aferentă și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până spre 3 grade. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI. Valorile termice vor continua să crească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…14 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala ploi, ce vor avea și caracter de aversă, în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime, în scădere față de intervalul precedent în cea mai mare parte a țării, se vor încadra între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade.

LA BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de intervalul precedent, va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Miercuri, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în majoritatea regiunilor.

La BUCUREŞTI, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată.