PROGNOZA METEO. Vreme rece în toată ţara. Ninsori şi lapoviţă la munte, ploi în rest

PROGNOZA METEO. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, la începutul săptămânii. Va ploua pe arii extinse în nordul, centrul și estul țării şi local în rest. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă. În zonele subcarpatice, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 17 grade în sudul Olteniei. Meteorologii anunţă vreme rece şi în Capitală. Vor fi ploi slabe, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

RomaniaTV.net
06 oct. 2019, 15:40
PROGNOZA METEO. Vreme rece în toată ţara. Ninsori şi lapoviţă la munte, ploi în rest

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, dar îndeosebi în nord-est. Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și estul țării, unde va ploua pe arii extinse, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile se vor semnala pe spații mici. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 17 grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în Maramureș și în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor fi condiții de brumă și 8 grade pe litoral și în vestul Olteniei.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea se va menține deosebit de rece, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi temporar noros în regiunile sudice, centrale și estice, unde pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi în zonele de deal și de podiș. Pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali vor fi posibile fulguieli. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în depresiuni și 15…16 grade în Lunca Dunării și în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în estul Transilvaniei și 9 grade pe litoral. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief local se va semnala ceață, iar în nordul și centrul țării, precum și în zonele subcarpatice din restul teritoriului, se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, ziua și mai mult senin, noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Spre sfârșitul intervalului se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea se va încălzi, devenind normală termic pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar local și la cote mai reduse și în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, unde se va semnala brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, local va fi ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va încălzi, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI: Valorile termice vor scădea ușor în regiunile nord-vestice, în timp ce în restul țării vor mai crește față de intervalul anterior. Cerul va avea înnorări și va ploua ziua local în jumătatea vestică a teritoriului și izolat în rest, iar noaptea cu precădere în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în

nord-est și centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 3…4 grade în estul Transilvaniei și în Maramureș și 15…16 grade pe litoral. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Valorile termice vor continua să crească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.


loading...