PROGNOZA METEO: Vreme caldă cu temperaturi de vară la început de noiembrie

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în următoarele zile în toată ţara. Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 de grade. Este posibil ca ploile să-şi mai facă apariţia în vestul, nord-vestul și nordul țării. Vântul va prezenta intensificări la munte, în special pe creste, cu rafale de 70...80 km/h. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață. Şi în capitală vremea se încălzeşte, fiind aşteptată o maximă 18 grade. De săptămâna viitoare, vremea se încălzeşte şi mai tare. De miercuri, temperaturile maxime vor ajunge la 24 - 25 de grade.

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 17:24
PROGNOZA METEO: Vreme caldă cu temperaturi de vară la început de noiembrie

PROGNOZA METEO DUMINICA: Vremea va deveni caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 de grade, iar cele minime, în general, între 5 și 15 grade. În vestul, nord-vestul și nordul țării înnorările vor fi persistente, în special ziua și local va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala izolat, cu probabilitatea mai mare în centru și sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, cu rafale de 70…80 km/h, dar local și la cote mai reduse și în Banat, Crișana, centrul și estul Moldovei și pe litoral. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va deveni caldă pentru această perioadă din an, cu o maximă termică în jurul a 18 grade și o minimă de 6…8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO LUNI: Valorile de temperatură vor continua să crească, astfel că vremea va fi deosebit de caldă pentru luna noiembrie în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în Banat, Crișana și Maramureș, local în Transilvania și Oltenia și pe arii restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter de aversă și, în special în zona montană și în nord-vest, se vor cumula cantități de apă de 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar local și temporar și în restul zonelor, cu precădere în vest și în sud-est. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la începutul lunii noiembrie. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în orele serii va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 18 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară și noaptea în regiunile vestice și nord-vestice, unde local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în Banat, Crișana și pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, deși valorile termice diurne vor fi ușor mai coborâte față de ziua precedentă în vestul și nord-vestul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 7 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și local în cele centrale, unde va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului temporar și pe arii restrânse și în vestul țării și pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, ușor mai coborâte în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.