PROGNOZA METEO. Temperaturi de vară după ninsori. Vremea se schimbă radical de luni

PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă radical de luni. După o săptămână cu ploi și temperaturi scăzute, vin zile de vară.

RomaniaTV.net
03 nov. 2019, 12:57
PROGNOZA METEO. Temperaturi de vară după ninsori. Vremea se schimbă radical de luni

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile de temperatură vor continua să crească în cea mai mare parte a țării, astfel că vremea va fi deosebit de caldă pentru luna noiembrie; maximele se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar minimele între 6 și 16 grade. Cerul va avea înnorări temporare; va ploua în Banat, Crișana și Maramureș, local în Transilvania și Oltenia, iar seara și noaptea pe spații mici în Muntenia, Dobrogea și posibil în Moldova. Ploile vor avea și caracter de aversă și, în special în zona montană și în nord-vest, se vor cumula cantități de apă de 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar local și temporar și în restul zonelor, cu precădere în vest și în sud-est. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la începutul lunii noiembrie. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Cerul va fi temporar noros, iar în orele serii va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2…4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 16…17 grade în zona deluroasă din Banat. Cerul va fi variabil, cu înnorări în accentuare mai ales spre seară și noaptea în regiunile vestice și nord-vestice, unde vor fi ploi, mai ales averse și posibil descărcări electrice. În special în zona Carpaților Occidentali și în nordul Orientalilor cantitățile de apă vor depăși local 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în Banat, Crișana și pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii noiembrie, deși temperaturile vor scadea ușor de ziua precedentă în vest și în nord-vest; maximele se vor încadra între 15…16 grade în Crișana și în Maramureș și 25…26 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi în general între 6 și 14 grade. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice, dar cu înnorări în restul teritoriului. Ploil se va extinde treptat, începând din a doua parte a zilei și vor cuprinde vestul și nordul Olteniei, Banatul, Crișana, Maramureșul, mare parte a Transilvaniei și nordul Moldovei. Local, în special în sud-vest, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte.

BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii noiembrie; temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8…11 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO JOI Deși în scădere ușoară și în sud, in centru și in est, temperaturile se vor menține mai mari decât cele climatologic specifice perioadei în toate zonele. Cerul va fi mai mult noros și vor fi ploi în general moderate cantitativ în sud-vest, centru și nord-est, iar în regiunile vestice local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în nordul Moldovei și 22…23 de grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime între 4 și 14 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI Valorile de temperatură se vor menține peste cele normale ale perioadei, cu o maximă în jurul a 20 de grade și o minimă de 9…11 grade. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat.

DE VINERI PANA DUMINICA Vremea ramane mai calda decât cele normalul pentru această perioadă.În est și în sud-est va ploua local, cu probabilitate mai mare în ultima zi a intervalului, iar în restul teritoriului ploile vor fi frecvente și persistente.