PROGNOZA METEO. Temperaturi de vară la final de săptămână. Unde va ploua în următoarele ore

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme deosebit de caldă la sfârşitul acestei săptămâni. Sâmbătă şi duminică se anunţă ploi, mai ales averse, în vest și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei și al Dobrogei. Şi în Capitală se anunţă vreme frumoasă, maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius. 

RomaniaTV.net
08 nov. 2019, 18:37
PROGNOZA METEO. Temperaturi de vară la final de săptămână. Unde va ploua în următoarele ore

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ: Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special noaptea în vest și în sud-vest unde local vor fi ploi, mai ales averse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 14 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ: Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, chiar deosebit de caldă în sud-estul țării. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua în regiunile sud-vestice și local în cele vestice și centrale, precum și în zonele montane. În restul teritoriului cerul va fi variabil pe parcursul zilei, cu înnorări noaptea, când pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, cu precădere pe creste, precum și în vestul și estul țării, dar la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 15 grade. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi noaptea, când vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO LUNI: Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent, astfel încât vremea va fi apropiată de normal în regiunile intracarpatice și mai caldă decât în mod obișnuit în restul teritoriului, îndeosebi în sud-est. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în nordul țării și la munte, unde izolat vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 și 21 de grade, iar cele minime între 0 și 13 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO MARTI: Valorile termice vor fi în creștere în regiunile intracarpatice și în scădere ușoară în restul teritoriului, astfel încât vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special la munte, unde izolat vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în zona de munte și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. Izolat se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 19 grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.