PROGNOZA METEO. Temperaturi anormal de calde după episodul de vânt puternic. Cum va fi vremea la final de săptămână

Publicat: Joi, 14 Noiembrie 2019 17:12 // Actualizat: Joi, 14 Noiembrie 2019 17:12 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte din nou la final de săptămână, când meteorologii anunţă temperaturi maxime de 22 de grade Celsius. Vineri dimineaţă se anunţă ploi în zonele de munte, în estul, centrul și sudul țării. 

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va ameliora, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade, iar cele minime între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 13...14 grade pe litoral și în zona de deal a Banatului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în prima parte a zilei și cu o probabilitate mai mare în zonele de munte, în estul, centrul și sudul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi seara și noaptea, pe crestele Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor depăși viteze de 65...75 km/h, dar și în Banat, pe arii restrânse cu peste 45...55 km/h. Dimineața, dar mai ales noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei, dar și spre sfârșitul intervalului, când vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice vor fi mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 7...8 grade, mai coborâtă în zona preorășenească, spre 5...6 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va încălzi ușor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, dimineața și noaptea cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, posibil izolat asociate cu burniță, local în regiunile extracarpatice, pe văi și în depresiuni și pe spații mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat, la altitudini mari în Carpații Meridionali și trecător, la cote mai reduse, în restul teritoriului.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va încălzi ușor. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 9...10 grade. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile de temperatură se vor situa cu mult peste cele normale în a doua jumătate a lunii noiembrie. În sudul și în estul țării, în special în prima parte a zilei și noaptea, va fi nebulozitate joasă și local se va semnala ceață, asociată izolat cu burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar izolat ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu precădere pe crestele Carpaților Meridionali, precum și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 21 de grade, iar cele minime în general între 4 și 12 grade.

LA BUCUREŞTI: Valorile de temperatură vor fi mult mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă din an. În special în prima parte a zilei și noaptea, va fi nebulozitate joasă și condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 17 grade, iar cea minimă va fi de 11...12 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele climatologic specifice perioadei. În sudul și în estul țării va fi nebulozitate joasă și ceață mai ales dimineața și noaptea, posibil local persistente pe tot parcursul zilei, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ceața va apărea izolat. Pe spații mici vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului la munte, mai ales la altitudini mari, dar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în Banat și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 20 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade.

LA BUCUREŞTI: Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult peste cele climatologic specifice datei. Mai ales dimineața și noaptea, vor fi înnorări și ceață, posibil asociată cu burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18...20 de grade, iar cea minimă în jurul a 10 grade.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti prognoza meteo Romania 15 noiembrie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7785
RON
08 Dec
noapte -2 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H