PROGNOZA METEO. Vreme rece cu ninsori şi polei în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO. Vreme va continua să fie rece în toată ţara. Se anunţă ninsori în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei, unde se va depune strat de zăpadă. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte. Local vor fi depuneri de polei. La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor. Temperaturile maxime se vor încadra luni între 0 și 10 grade. 

RomaniaTV.net
01 dec. 2019, 14:10
PROGNOZA METEO. Vreme rece cu ninsori şi polei în mare parte din ţară

PROGNOZA METEO LUNI: În regiunile din vestul, nordul și centrul țării, vremea va fi închisă, iar aria precipitațiilor în extindere. În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile și local, mai ales după orele amiezii, se va depune strat de zăpadă. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil în cursul zilei, apoi se va înnora și vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare. Local vor fi depuneri de polei. La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor. Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Intensificări trecătoare ale vântului vor fi pe spații mai mici și în celelalte zone, cu viteze în general de 45…55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, dar în orele dimineții vremea va fi rece și vor fi condiții de ceață. Apoi, cerul se va înnora, iar în a doua parte a nopții va crește probabilitatea pentru precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de marți dimineața va fi de 0…1 grad.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere în jumătatea de nord a țării. Cerul va avea înnorări temporare, în special ziua și pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe, ninsori la munte, în nord și în centru și precipitații mixte în celelalte regiuni. Îndeosebi în orele dimineții, izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona de munte, unde zăpada va fi spulberată și local în Moldova și Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 0 grade, mai scăzute în zonele depresionare din nord-vest și centru. Se va semnala ceață, izolat în zonele joase, îndeosebi din vest și centru. BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, când se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice și estice, dar probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales pe creste, și la cote mai reduse, izolat, în regiunile din estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 și 5 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi rece pentru această dată mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi în general frumoasă, dar rece pentru această dată dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra, în general, între 1 și 7 grade, iar cele minime între -9 și 1 grad, mai coborâte în depresiuni și mai ridicate pe litoral. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă, dar rece în primele orele ale zilei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.