PROGNOZA METEO. Vreme geroasă în următoarele zile. Temperaturile vor coborî până la MINUS 19 grade Celsius

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme rece, chiar geroasă dimineaţa şi noaptea, în următoarea perioadă. Temperaturile vor scădea semnificativ, mai ales noaptea când se vor înregistra până la minus 19 grade. Vântul va avea intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în sud-estul Munteniei şi în Dobrogea, accentuând senzaţia de frig.

RomaniaTV.net
06 ian. 2020, 16:19
PROGNOZA METEO. Vreme geroasă în următoarele zile. Temperaturile vor coborî până la MINUS 19 grade Celsius

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece pentru această dată, geroasă dimineața și noaptea în centrul țării, la deal și la munte, local în nord-est și izolat în rest. Cerul va fi variabil în Dobrogea și mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, precum și în sud-estul teritoriului, iar cele mai mari viteze se vor atinge ziua, pe litoral, unde vor fi rafale de până la 55…60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime între -14 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -19 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

BUCUREŞTI Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -6…-5 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre -9 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo Bucureşti. ANM: Ninsori slabe şi intensificări ale vântului în următoarele ore în Capitală

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineața și noaptea când va fi ger în centrul țării, la deal, la munte, local în nord și în nord-est și izolat în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -17 grade. Izolat dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață asociată cu chiciură.

BUCUREŞTI Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre -9 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor fi în creștere ușoară în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-est, unde noaptea izolat va ploua slab și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și 0 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei și cele mai ridicate pe litoral. Izolat în zonele joase de relief va fi ceață.

BUCUREŞTI Valorile termice vor fi în creștere ușoară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul și estul țării, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 3 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

BUCUREŞTI Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.