PROGNOZA METEO. Temperaturi RECORD de 14 grade după gerul aprig. Ninsori slabe la munte şi în Moldova

PROGNOZA METEO. Vremea intră într-un proces de încălzire uşoară. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, ușor mai ridicate în dealurile din Oltenia și Muntenia. Vor mai fi precipitații slabe, predominant fulguieli și cu totul izolat depuneri de polei în Moldova şi în Carpaţii Orientali.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 14:36
PROGNOZA METEO. Temperaturi RECORD de 14 grade după gerul aprig. Ninsori slabe la munte şi în Moldova

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi în creștere ușoară în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în nord, în centru și în nord-est. Pe arii restrânse, cu precădere în zona Carpaților Orientali și în nordul Moldovei, se vor semnala precipitații slabe, predominant fulguieli și cu totul izolat pot fi depuneri de polei. În zonele joase, cu precădere dimineața și noaptea, local va fi ceață, care izolat va persista. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și ușor mai ridicate în dealurile din Oltenia și Muntenia; minimele termice vor fi cuprinse, în general, între -12 și -2 grade.
LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor fi în creștere ușoară. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -4…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească, unde dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în regiunile nordice, unde trecător și izolat pot fi precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, ușor mai ridicate în zona subcarpatică a Olteniei și Munteniei, iar cele minime, în general, între -6 și 2 grade. Dimineața și noaptea, local va fi ceață.
LA BUCUREŞTI
Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA

ÎN ŢARĂ
Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de est a teritoriului unde izolat va ploua slab, cu o probabilitate mai mare în nordul Moldovei. În Carpații Orientali și Meridionali, pe arii restrânse, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar ziua și în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 3 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.
LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 9 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor situa în marea lor majoritate peste cele caracteristice perioadei și vor fi cuprinse între 2 și 8 grade, iar cele minime, în general, între -9 și 1 grad. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, mai ales noaptea, va fi ceață.
LA BUCUREŞTI
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în mod caracteristic perioadei, se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.