PROGNOZA METEO. Ceaţă, ninsori slabe şi polei în weekend în România. ANM anunţă temperaturi de până la MINUS 19 grade noaptea

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă ceaţă, burniţă, fulguieli slabe şi polei în special în mare parte din ţară în următoarele zile. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 9 grade. Noaptea, temperaturile vor scădea până la minus 19 grade.

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 12:18
PROGNOZA METEO. Ceaţă, ninsori slabe şi polei în weekend în România. ANM anunţă temperaturi de până la MINUS 19 grade noaptea

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În zonele joase de relief nebulozitatea joasă și ceața local vor persista, izolat și trecător va burnița sau va fulgui și vor fi depuneri înghețate, chiciură și posibil polei. La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și 2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -19 grade.

LA BUCUREŞTI. Vremea se va menține închisă. Trecător va burnița sau va fulgui și vor mai fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În zonele joase de relief, în special din sudul și estul țării, vremea va rămâne închisă, se va semnala ceață, local asociată cu depuneri de chiciură, iar pe spații mici va burnița sau va fulgui. Vor fi condiții de polei. La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 1 grad pe litoral.

LA BUCUREŞTI. Vremea va rămâne închisă, trecător va burnița sau va fulgui și vor fi condiții de ceață, cu o probabilitate mai ridicată la începutul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. În zonele joase de relief cerul va avea înnorări și local se va semnala ceață, mai ales dimineața și noaptea, trecător și doar izolat asociată cu burniță sau fulguieli. Pe arii restrânse vor fi depuneri înghețate (chiciură, ghețuș sau polei). La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat pe crestele montane precum și în Moldova, Dobrogea și Bărăgan, iar în restul teritoriului va fi slab. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

LA BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și se va semnala ceață, în special în cursul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi în jur de 4 grade, iar cea minimă de -6…-3 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea se va încălzi în zonele de deal și munte precum și în estul și parțial în sudul țării unde cerul va fi variabil, iar ceața se va semnala pe arii restrânse, în special dimineața și noaptea. În celelalte regiuni va fi nebulozitate sau ceață, cu o probabilitate mare persistente și asociate cu chiciură. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

LA BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.