PROGNOZA METEO. Vreme instabilă în următoarele zile. Ploi, descărcări electrice şi vijelii

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general instabilă în următoarele zile. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 18:30
PROGNOZA METEO. Vreme instabilă în următoarele zile. Ploi, descărcări electrice şi vijelii

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în nordul, centrul și sud-vestul țării, iar la începutul nopții, pe arii mai restrânse și în est și sud-est. Vor fi condiții de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și, izolat, 40 l/mp, mai ales în nord, centru, și în zonele de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va temporar noros și, mai ales la începutul nopții, vor mai fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Instabilitatea atmosferică se va menține temporar accentuată ziua în centrul, sudul și estul țării, iar noaptea mai ales în nord, centru și sud-vest, unde vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp. În celelate regiuni, cerul va fi doar temporar noros și numai pe arii restrânse se vor semnala averse, în general slabe cantitativ. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în est și sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă. În nordul, centrul, estul și sudul țării, precum și în zonele de munte, vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi însemnate. În vestul țării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general instabilă. Îndeosebi în vest, nord-vest și în zonele montane, mai ales după-amiaza și seara, vor fi averse, descărcări electrice, posibil vijelii și căderi de grindină. Pe arii restrânse, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În extremitatea estică astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va avea unele intensificări în sud-estul și în vestul teritoriului, dar și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în continuare instabilă în regiunile intracarpatice și în zona de munte. Vor fi înnorări temporar accentuate în vest, nord-vest, centru și în zonele montane unde, mai ales după-amiaza și seara, vor fi averse, descărcări electrice, posibil vijelii și căderi de grindină. Pe arii restrânse, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În sud și est, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va avea unele intensificări în sud-estul și în vestul teritoriului, dar și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi caldă. Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza, vor fi condiții pentru ploi de surtă durată, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

DE DUMINICA PANA MIERCURI

ÎN ȚARĂ: Vremea va fi în general instabilă, îndeosebi în vestul, nord-vestul și centrul țării. Valorile termice vor fi în creștere și se vor situa în jurul normelor perioadei.

BUCUREȘTI: Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe o lună. Cum va fi vremea până pe 20 iulie