PROGNOZA METEO. Vreme caldă, dar şi furtuni în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme caldă în urmtoarele zile. Ploile de scurtă durată îşi vor mai face apariţia, în special în zonele de munte. 

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 18:36
PROGNOZA METEO. Vreme caldă, dar şi furtuni în următoarele zile

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte, se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și, trecător, în sud-est și nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade în estul Transilvaniei și în jurul a 31 de grade, local în Muntenia și Dobrogea și izolat în Oltenia. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…22 de grade pe litoral. Pe arii restrânse, în zonele joase, vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea.

BUCUREȘTI

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

 

PROGNOZA METEO  JOI

Vremea va fi în general frumoasă, iar în sudul și estul țării se va încălzi, devenind călduroasă, local caniculară la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate în nord și la munte, unde numai izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va avea intensificări în zona montană, cu viteze în general de 60…70 km/h, dar local și temporar, în cursul zilei, și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade în Maramureș și 35…36 de grade în Muntenia, sudul Moldovei și vestul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse, în
general, între 10 și 20 de grade.

BUCUREȘTI

Vremea va deveni caniculară după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

 

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă la amiază în regiunile sudice și sud-estice. Cerul, mai mult senin în cea mai mare parte a țării, va avea înnorări trecătoare în nord și la munte, dar condițiile pentru ploi de scurtă durată vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade pe litoral.

BUCUREȘTI

Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA

Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în zonele de câmpie și podiș, caniculară după-amiaza local în sudul și izolat în vestul țării. Cerul, mai mult senin, va avea înnorări trecătoare în nord-vest și la munte, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în estul, sud-estul și vestul țării, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral și în jurul a 36 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

BUCUREȘTI

Vremea va fi călduroasă, caniculară la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 35 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.