PROGNOZA METEO. Vreme de vară cu temperaturi maxime de 32 de grade şi fără ploi

PROGNOZA METEO. Ploile vor lipsi in perioada urmatoare, iar temperatura va creste si vara continua.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 18:19
PROGNOZA METEO. Vreme de vară cu temperaturi maxime de 32 de grade şi fără ploi

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil la începutul intervalului în regiunile sudice și mai mult senin în rest. În Carpații Meridionali vor fi unele înnorări după-amiaza și izolat condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime între 4 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil la începutul intervalului și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

 

PROGNOZA METEO JOI

Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea în nordul și nord-estul țării și se vor semnala averse slabe pe arii restrânse în Carpații Orientali și izolat în nordul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sud-estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade, iar cele minime, în general, între 8 și 18 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil la începutul intervalului și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 14…17 grade.

 

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va rămâne predominant frumoasă, cu valori termice mai ridicate decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în nordul Moldovei și la munte, unde izolat vor fi averse slabe, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, exceptând regiunile sudice și crestele montane, unde mai ales în prima parte a intervalului, va prezenta ușoare intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, unde noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va rămâne predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, iar regimul termic peste cel specific pentru a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza în zona montană, unde cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, îndeosebi ziua, în regiunile sudice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.