PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în wekeend

PROGNOZA METEO. Vremea va fi predominant frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării, cu mici înnorări şi vânt

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 17:15
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în wekeend

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil ziua, cu unele înnorări în zona de munte, unde izolat va ploua slab, iar noaptea mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în regiunile sud-estice și sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 8 și 20 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO. Cum va fi iarna 2020-2021. Anunţul meteorologilor

BUCUREȘTI Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, când în zona de munte vor fi unele înnorări și cu totul izolat ploi slabe, iar noaptea mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului, pe arii restrânse în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREȘTI Vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 13…16 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICA

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde izolat se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, ziua, pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade, ușor mai scăzută la periferie.

 

PROGNOZA METEO LUNI

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREȘTI Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade, ușor mai scăzută la periferie.