PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi în următoarele zile. Unde va mai ploua

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros ziua și temporar noros noaptea. Vor fi intervale cu ploaie, îndeosebi în prima parte a zilei și pe arii relativ extinse. Începând de vineri temperaturile vor mai creşte. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 15:21
PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi în următoarele zile. Unde va mai ploua

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În vestul, nord-vestul, centrul țării, precum și în zona de munte, cerul va fi noros, va ploua și se vor acumula cantități de apă însemnate ce vor depăși pe arii restrânse 25…35 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala local în regiunile sudice și izolat în cele estice. Trecător, la munte, la altitudini mai mari de 1800 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sud-vestul teritoriului și pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, cu cele mai ridicate valori în nordul litoralului.

VREMEA ÎN București. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros ziua și temporar noros noaptea. Vor fi intervale cu ploaie, îndeosebi în prima parte a zilei și pe arii relativ extinse. Ploile vor fi mai importante cantitativ în Crișana, Maramureș și local în zonele de deal și de munte, unde cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp. Trecător, la munte, la altitudini de peste 1800 m vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în regiunile sudice (rafale în general de 45…55 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, mai scăzute, spre 4 grade, în estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN București se va răci. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecător va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificări (viteze la rafală în general de 35…45 km/h). Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vântul va sufla cel mult moderat (viteze de până la 20…25 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale, unde pe parcursul zilei va ploua local și slab cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 14 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral, spre valori în jurul a 17 grade.

VREMEA ÎN București va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va continua să se încălzească, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil și doar în vestul teritoriului, spre sfârșitul intervalului, vor fi înnorări și pe arii restrânse averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar la viteze mai mici, local în vestul, estul și sud-estul țării și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 4 grade.

VREMEA ÎN București va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. În regiunile vestice și nord-vestice vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat în centru și în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, iar local și la viteze mai mici și în vestul, nordul, estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade.

VREMEA ÎN București va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de LUNI, MARTI SI MIERCURI

În Țară: Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii octombrie, iar probabilitatea de ploaie va fi ridicată în regiunile vestice, nordice și centrale.

București: Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii octombrie, iar probabilitatea pentru ploi va fi scăzută.

Citeşte şi A venit iarna în Bucegi. Ninge ca în poveşti pe Vârful Omu VIDEO