PROGNOZA METEO. Vreme rece şi ninsori la munte, ploi în rest. Temperaturi negative în timpul nopţii în unele zone

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine rece în următoarele zile şi sunt posibile şi ploi. La munte, la altitudini mari va ninge. Noaptea şi dimineaţa, în zonele joase se va forma ceaţa. 

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 11:43
PROGNOZA METEO. Vreme rece şi ninsori la munte, ploi în rest. Temperaturi negative în timpul nopţii în unele zone

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vor fi înnorări și local va ploua slab cu o probabilitate mai mare ziua în sud-vest, iar noaptea în vest și nord-vest. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -3 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase se va forma ceață sau nebulozitate de tip stratiform.

BUCUREȘTI Vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea se mențin condiții pentru nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice perioadei, cu o maximă de 14…15 grade și minimă de 3…5 grade.

 

PROGNOZA METEO JOI

Pe parcursul zilei, în vestul, nordul şi nord-vestul ţării, cerul va fi înnorat şi va ploua slab, condiţii în care valorile termice vor scădea faţă de intervalul anterior şi se vor apropia de normele perioadei; în celelalte regiuni, în primele ore va fi o vreme relativ rece, în zonele joase de relief pe alocuri va fi ceaţă sau nori de plafon jos, apoi cerul va deveni variabil şi se vor atinge la amiază temperaturi în jurul celor obişnuite la începutul lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade. Seara şi noaptea vor fi înnorări îndeosebi în sud-vestul și centrul teritoriului și pe arii relativ restrânse va ploua mai ales în Transilvania; în nord-vest cerul se va degaja treptat, astfel că temperaturile vor scădea semnificativ; la nivelul întregii ţări, minimele termice vor fi cuprinse în general între 1 şi 8 grade. În zona montană, la peste 1700 m altitudine, trecător vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral, iar izolat şi trecător în zona montană înaltă și în est.

BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, iar dimineața și noaptea se mențin condițiile de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

 

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va fi răcoroasă în vest, nord-vest şi centru, iar în restul ţării valorile termice diurne se vor situa în jurul celor climatologic specifice perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, sud-vestice și centrale, dar numai izolat va ploua slab, cu o probabilitate mai ridicată în zonele montane și submontane aferente. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, la altitudini mari, în special în Carpaţii Meridionali, unde rafalele vor depăşi 60…70 km/h, dar izolat şi temporar, cu viteze de până la 45…50 km/h, în regiunile estice. Temperaturile minime, în general mai ridicate decât cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, vor fi cuprinse în general între 0 şi 7 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Cerul va fi va avea înnorări temporare în prima parte a zilei și din nou noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar minima de 3…5 grade. Vor fi condiţii de ceaţă, cu o probabilitate mai ridicată noaptea.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, iar în orele dimineții și din nou spre finalul intervalului va fi nebulozitate joasă și ceață pe arii restrânse în regiunile sudice și estice și local în cele vestice și centrale. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, mai coborâte în depresiunile ntramontane până spre -3 grade.

BUCUREȘTI Vremea va fi în general frumoasă. Temperatura maximă va fi în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiţii de ceaţă.