Prognoză meteo 29 mai 2021. Vreme instabilă şi răcoroasă. Se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice

Sâmbătă, cerul va avea înnorări tempoar accentuate și vor fi perioade cu averse, posibil însoțite de descărcări electrice la munte. Duminică, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă.

28 mai 2021, 20:39
Prognoză meteo 29 mai 2021. Vreme instabilă şi răcoroasă. Se vor semnala averse şi posibil descărcări electrice

Prognoză meteo 29 mai 2021. LA NOAPTE Vremea se va menține în general instabilă în jumătatea estică a teritoriului, unde vor mai fi perioade în care local se vor semnala averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în jumătatea nordică a Moldovei, precum și în zona de munte a județelor Harghita, Covasna și Bacău, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări temporare și doar pe suprafețe mici, îndeosebi în primele ore ale intervalului vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, cu precădere în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, iar la viteze mai mici, în general de 45…55 km/h și în est și sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade.

BUCUREȘTI Cerul va avea înnorări, iar la începutul intervalului vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până moderat. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade.

Prognoză meteo 29 mai 2021

Cerul va avea înnorări tempoar accentuate și vor fi perioade cu averse, posibil însoțite de descărcări electrice la munte, local în nord-vest, nord și în centru, și pe arii mai restrânse, îndeosebi în sud-est. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe suprafețe mici cantitățile de apă înregistrate, în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor fi mai însemnate. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în prima parte a intervalului în zona montană, precum și în est și sud-vest. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua anterioară în regiunile sudice, se vor încadra la nivelul întregii țări între 16 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, astfel încât se vor apropia de cele caracteristice datei. Temporar înnorările vor fi accentuate, iar din a doua parte a zilei va crește probabilitatea pentru perioade cu averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

Citeste si ALERTE METEO pentru weekend: 19 judeţe sub Cod Portocaliu VIDEO

Prognoză meteo 30 mai 2021

Vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice, în prima parte a intervalului la deal și la munte, local în vest, centru și nord, și pe arii mai restrânse în rest, iar seara și noaptea, local cu precădere în sud și sud-est și în zonele montane aferente. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe suprafețe mici, în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua la munte și în sud-vest, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea va deveni răcoroasă, iar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Cerul va avea înnorări șiîndeosebi din a doua parte a zilei vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Prognoză meteo 31 mai 2021

Vremea va fi în general instabilă și se va menține răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, iar local și temporar, mai ales după-amiaza și noaptea se vor semnala averse, însoțite pe alocuri și de descărcări electrice. Pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă însemnate, cu o probabilitate mai mare în sud-est și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice, dar de scurtă durată posibil și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade.

BUCUREȘTI Vremea va fi în general instabilă dar și răcoroasă. Cerul va avea înnorări și mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții vor fi perioade cu averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Citeste si Prognoza meteo pentru iunie. Vreme mai rece decât normalul perioadei şi ploi, în special în prima jumătate a lunii

Prognoză meteo 1 iunie 2021

Vremea va fi în continuare în general instabilă și răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales în a doua parte a zilei și la începutul nopții vor fi averse, însoțite pe alocuri și de descărcări electrice. Excepție vor face regiunile sud-vestice unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Punctiform cantitățile de apă vor putea fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul, estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va menține răcoroasă și în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros și cu precădere după-amiaza și seara vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

DE MIERCURI PANA VINERI Valorile termice vor avea variații semnificative de la o zi la alta și se vor menține în general sub cele normale specifice perioadei. Local și temporar va ploua.


loading...
Partenerii noștri