Prognoza specială pentru Capitală: Temperaturi de până la -2 grade, ninsoare şi vânt puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Capitală. Astfel, miercuri începând cu ora 17:00, şi până joi la ora 08:00, vântul se va intensifica treptat, urmând ca în intervalul orar 20:00-05:00 rafalele să depăşească 60-70 km/h.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 10:07
Prognoza specială pentru Capitală: Temperaturi de până la -2 grade, ninsoare şi vânt puternic

În Bucureşti se vor semnala precipitaţii în orele serii sub formă de ploaie, apoi loviţă şi ninsoare, urmând să se depună un strat de zăpadă. Ninsoare va fi viscolită temporar, iar vizibilitatea va scădea.

Citeşte şi: COD ROŞU de viscol şi rafele de vânt în România. Judeţele afectate

Capitala şi mai multe judeţe din ţară se află sub cod portocaliu de intensificări susținute ale vântului, ninsoare viscolită, valabil de la ora 17:00 şi pânpă joi, 06 februarie, 08:00. Cinci judeţe din ţară se află sub cod roşu de tensificări puternice ale vântului cu rafale de până la 120 km/h.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de precipitaţii abundente valabilă până la ora 23:00 în nouă judeţe din nord şi vest şi două atenţionări Cod galben de vânt şi ninsori viscolite ce vizează mai mult de jumătate din ţară.