Vremea se răceşte de sâmbătă VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea schimbă foaia începând de sâmbătă, însă până atunci avea parte de soare şi temperaturi ridicate pentru acesta perioadă a anului.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 18:05
Vremea se răceşte de sâmbătă VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Joi, în toate regiunile, vremea rămâne caldă. Plouă în jumătatea de vest a ţării şi, izolat, cantităţile de apă sunt mai însemnate. La munte, precipitaţiile sunt mixte. Ceaţa este prezentă local în zonele mai joase din regiunile extracarpatice, cel puţin, în orele dimineţii. Vântul se simte mai mult în Banat, Crişana şi la munte, iar la amiază se vor înregistra temperaturi cuprinse între 6 şi 14 grade.

În Capitală, vremea rămâne închisă, joi, dar caldă pentru această dată. Ceaţa nu lipseşte şi s-ar putea să burniţeze. Vântul se simte prea puţin, iar la amiază, în termometre se strâng în jur de 8 grade.

Vineri avem zi cu soare, mai puţin în regiunile estice şi sud-estice, unde, în special în prima parte a zilei, este înnorat şi local plouă. În zona Carpaţilor Orientali, precipitaţiile sunt mixte. Temperaturile, mai ridicate decât cele normale, se vor situa între 5 şi 13 grade.

Bucureştenii, au parte vineri de vreme caldă şi plăcută, cu soare, deşi, în prima parte plouă puţin. La amiază, maxima va fi de 10 grade.

Sâmbătă se răceşte şi va fi înnorat în regiunile intracarpatice. Pe arii extinse sunt precipitaţii sub formă de ploaie, care, treptat se transformă în lapoviţă şi ninsoare. În rest, vremea se menţine caldă cu cer temporar noros şi abia seara îşi fac apariţia ploile. La munte predomină ninsorile, iar vântul suflă cu putere. Maximele se vor situa între 5 şi 15 grade.

Sâmbătă, pe cerul Capitalei apar nori, iar spre seară cad câţiva stropi de ploaie. La amiază, termometrele arată 12-13 grade.