Prigoană a sosit pe două roţi la Vila Lac 1 VIDEO

Deputatul Silviu Prigoană a venit la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu cu un vehicul electric pe două roţi. Ineditul mijloc de transport este considerat unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere ecologic din lume. Prigoană nu a precizat dacă acesta este cadoul lui pentru şeful statului.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 11:15
Prigoană a sosit pe două roţi la Vila Lac 1 VIDEO

Prigoană a ales un mod de transport ecologic. Călare pe un segway a captat imediat atenţia presei. Deputatul a mărturisit că nu-i va face cadou ingenioasa jucărie preşedintelui Băsescu. Prigoană e de părere că atât timp cât domnia sa e prezent, nu mai e nevoie de alt cadou.

Această bicicletă electrică cu auto-echilibru a fost inventată în Statele Unite şi costă între 6 şi 7.000 de dolari peste ocean. Practic, pasagerul stabileşte direcţia şi viteza sau forţa de frânare prin înclinarea corpului. Funcţionează cu baterii şi se poate deplasa în pantă şi chiar pe teren accidentat. Costisitoarea jucărie se descurcă chiar şi prin nisip sau pietriş. Mai mult, poate urca şi coborî treptele şi poate executa chiar rotirea pe loc. Acest vehicul ecologic întoarce captele pe stradă oriunde apare.