Programul băncilor pentru 2 și 3 ianuarie 2012

În ziua de 2 ianuarie 2012, toate oficiile poștale sunt închise. Și băncile vor fi închise în a doua zi a anului, cu excepţia unor filiale din marile centre comerciale.

RomaniaTV.net
30 dec. 2011, 14:07
Programul băncilor pentru 2 și 3 ianuarie 2012

De asemenea, unele bănci vor fi închise și pe data de 3 ianuarie. Asta deoarece BNR a declarat această zi ca fiind nebancară, pentru a se asigura trecerea la standardele internaţionale de raportare financiară (IFRS).

BCR. Toate unitățile BCR, inclusiv cele din mall-uri, sunt închise pe data de 2 ianuarie.

ING Bank. În zilele de 2 și 3 ianuarie, toate unităţile ING Bank sunt închise.

BRD. Unitățile BRD nu vor avea program de lucru în ziua de 2 ianuarie, excepție făcând cele situate în marile magazine, cele din Mall-uri, aeroportul Henri Coandă (Visa Tax) și agențiile Bran și Poiana Brasov, care vor opera potrivit unui program special.

De asemenea, în ziua de 3 ianuarie 2012, unitățile BRD care vor avea program de lucru vor putea realiza toată gama de operațiuni bancare, cu excepția: operațiunilor interbancare în lei (în țară și străinătate), indiferent de instrumentul de plată; plăților intrabancare efectuate prin intermediul instrumentelor de debit (file cec și bilete la ordin); decontări de titluri de stat.

Alpha Bank. Unitățile băncii sunt închise pe 2 și 3 ianuarie 2012.

CEC Bank. Unitățile nu vor lucra cu publicul în ziua de 3 ianuarie.

UniCredit Țiriac Bank. În ziua de 2 ianuarie 2012, toate unitățile băncii, inclusiv agențiile METRO, sunt inchise.

Pe data de 3 ianuarie 2012, banca va avea program de lucru normal, însă plățile și încasările în lei către și de la alte bănci se vor efectua pe data de 4 ianuarie 2012.

Volksbank Romania. Toate unitățile vor fi închise pe 2 și 3 ianuarie.