PROIECT UNIC în Europa. Cazare în căsuţe din copaci, sub care stau lupii VIDEO

Un proiect unic în Europa prinde viaţă în România. În Prahova se ridică un complex turistic format din căsuţe suspendate în copaci, cu podea din sticlă. Sub ele se va construi un adăpost cu lupi, iar turiştii care vor avea curajul să doarmă acolo, vor putea observa animalele. Proiectul face parte din Ferma Dacilor, un complex în care oamenii pot experimenta viaţa strămoşilor noştri.

06 apr. 2016, 15:06
PROIECT UNIC în Europa. Cazare în căsuţe din copaci, sub care stau lupii VIDEO

Luna viitoare, turiştii vor putea experimenta viaţa cu lupii la Ferma Dacilor din Prahova. Atunci vor fi gata căsuţele care se construiesc în copaci. Aşezările vor avea podea transparentă, din sticlă, astfel ca oamenii să poată observa ce se petrece dedesubt. Acolo va fi amenajat un adăpost pentru lupi, în care vor sta zece animale, potrivit observatorulph.ro.

Proiectul este unic în Europa, iar patronului i-a venit ideea inedită după ce a avut succes cu Ferma Dacilor, pe care a construit-o în urmă cu doi ani la Tohani, în Prahova. Locul arată exact ca o aşezare a vechilor daci. Cazarea se face în căsuţe din piatră, lemn şi stuf, mobilate cu paturi din trunchiuri de copaci acoperite cu blănuri de animale.

La fermă se găsesc o mulţime de animale, de la căprioare şi porci mistreţi, la vaci şi ponei. Cazarea în căsuţele din copaci va costa în jur de 100 de euro pe noapte.

Citeşte şi Complex turistic la Dunăre, construit din fonduri europene