Proiect unic în România: Hartă panoramică a Castelului Corvinilor din Hunedoara

Publicat: Marţi, 28 Aprilie 2015 19:53 // Actualizat: Marţi, 28 Aprilie 2015 19:54 // Sursa: romaniatv.net

O hartă panoramică a Castelului Corvinilor va fi prezentată cu prilejul primei ediții a Târgului European al Castelelor, manifestare ce va reuni, în municipiul Hunedoara, pe reprezentanții a 21 de castele și muzee din șase țări europene.

Foto: responsabilitatesociala.ro

Proiectul de grafică va fi vernisat pe 1 mai, în prima zi a Târgului European al Castelelor, și va aduce un plus de valoare materialelor informative prin care este promovat acum turismul cultural și istoric din Hunedoara.

"Acest proiect artistic a fost creat de designerul orădean Adrian Samoilă, în colaborare cu Castelul Corvinilor și Primăria municipiului Hunedoara. El s-a derulat de-a lungul a șase luni de lucru și documentare. Proiectul este un demers unic în România, ce și-a propus să valorizeze, sub forma unei reprezentări grafice extensive, elemente din patrimoniul istoric și arhitectonic hunedorean", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Silke Oprean.

Concepția grafică a hărții panoramice are ca reprezentare centrală Castelul Corvinilor și se bazează pe tehnica stampei medievale. Pentru realizarea hărții, artistul a folosit tehnici convenționale, grafica în tuș, proiectarea în sistem 3D și colorarea digitală.

Târgul European al Castelelor va avea loc în Sala Dietei de la Castelul Corvinilor din Hunedoara și își propune promovarea potențialului turistic și cultural al expozanților.

CITEŞTE ŞI: Cele mai frumoase şi neştiute castele din România GALERIE FOTO

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 apr 04:33
...src="http://adrianseo.ro/wp-content/uploads/2015/04/googlewebmaster1.jpg" title="Creare Magazin Online" width="100%"> Sursa romaniatv.net...
28 apr 22:56
...în municipiul Hunedoara, pe reprezentanții a 21 de castele și muzee din șase țări europene. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
28 apr 20:24
...ce va reuni, în municipiul Hunedoara, pe reprezentanții a 21 de castele și muzee din șase țări europene. Citește mai departe…   ...
28 apr 20:00
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H